Profile cover photo
Profile photo
ummikalsom abdullah
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Promosi Berganda ?????
Assalamualaikum wbt Hari ni dah 2 September 2014 . Dah dua hari rupanya kita di bulan 9 ni . Nak tahu tak apa yang best sangat bulan ni? Pada bulan september ni Shaklee ada buat promosi berganda. Pertama kali dalam sejarah tau. Selama setahun lebih jadi ahl...

Post has attachment
Promosi Vivix kembali Lagi
Assalamualaikum  wbt Promosi Vivix kini kembali lagi!!!!!!!!  Walaupun poster tahun lepas.Tapi promosinya tetap sama..Beli 6 Percuma 1..Siap dapat keahlian free lagi dan juga terus dapat cash bonus...Apa tunggu lagi..Cepat rebut sebelum terlambat.. Apa itu ...

Post has attachment
Khasiat Vitamin E Shaklee
Assalamualaikum Wbt Tahukah anda  untuk mendapatkan khasiat 400IU Vitamin E ( bersamaan dengan sebiji capsule Vitamin E Shaklee) anda perlu makan: 1 kilogram gandum 500ml minyak safflower 8kg badam 500g badam Inilah khasiat-khasiat yang terkandung dalam seb...

Post has attachment
Promosi MealShake Shaklee kembali lagi!!!!!
Assalamualaikum wbt...   Mesti ramai teruja mendengar kan.Mana tak nya.Selepas setahun promosi kini Promosi Mealshake shaklee ni kembali lagi..Untuk bujan Mei je tau..Jangan lambat-lambat pula.Nanti terlepas... Sape yang susah...Kita juga kan..  Jadi sement...

Post has attachment
Aku, Kau & ESP Shaklee
Assalamualaikum WBT Seperti yang kita semua tahu, bulan Mac ni promosi ESP.. Item yang paling HOT antara suplemen Shaklee ni...Bulan lepas sebelum item promo diumumkan memang member ummi ada tanya bila nak promo ESP.."Kalau promo ESP bgtahu.."Diaorang ni me...

Post has attachment
ESP Shaklee untuk Kurus
Assalamualaikum wbt ESP atau Energizing
soy protein nama lama atau Isolated Soy Protein antara HOT
product di Shaklee.Mana taknya,terlalu banyak kebaikannya.Menjadi rebutanramai kat luar sana.  Pisang goreng pun kalah tau. ESP merupakan minuman protein ya...

Post has attachment
Antara Tips2 untuk Mudahkan Bersalin
                                                             Assalamualaikum wbt Hari ni Ummi nak kongsikan tentang tips untuk memudahkan bersalin serta set berpantang Shaklee..Antara tips-tips tersebut adalah : 2 minggu sebelum due, amalkan makan telur sep...

Post has attachment
Amalkan Vitamin Shaklee,Tetapi Tidak Berkesan?
Assalamualaikum Wbt Selalu kita dengar pasal makan vitamin macam-macam tapi tak berkesan.Mungkin anda pun pernah dengar pasal ni.Semua yang makan vitamin pastinya berharap lepas kita makan vitamin akan mendapat hasil/kesan
yang kita nak. Seperti Makan set ...

Post has attachment
Mahalnya daftar ahli Shaklee
Assalamualaikum wbt Beberapa minggu lepas hani, kawan tempat kerja ummi bertanya pasal nak jadi ahli sebab sepupunya berminat nak jadi ahli.Apa yang diberitahu oleh Hani,sepupunya baru tamat belajar dan berminat nak jadi ahli Shaklee.Tapi masalahnya dia tak...

Post has attachment
Cara daftar ahli Shaklee
  Assalamualaikum wbt Anda pengguna suplemen Shaklee? Keluarga anda pengguna suplemen Shaklee? Tapi tak pernah daftar ahli.Ini memang merugikan. Nak tahu kenapa rugi??? Meh sini ummi nak bagitau kat anda kenapa rugi kalau tak daftar ahli Shaklee.   Pertama ...
Wait while more posts are being loaded