Profile cover photo
Profile photo
Hani Sidek
14 followers
14 followers
About
Hani Sidek's posts

Post has attachment
Peugeot Roadshow @ CS Bangi
السلام عليكم ورحمةالله وبركاته Lambat sungguh Cik Hani update tentang roadshow ni. Padahal dah masuk minggu kedua dah ni roadshow nye. Sorry boss.. Jangan marah nanti kena jual... Huhuhuuuu Tempat: CS Hypermarket Bangi Avenue Tarikh : 22/07/17 ~ 30/07/2017 ...

Post has attachment
Rumah untuk dijual - Shah Alam
WTS Tmn Sri Muda @ Shah Alam Single Storey Terrace House END LOT ==================== =Located at Seksyen 25 Shah Alam =Price RM360k NEGO =Title - FREEHOLD =4R1B =Built Up Size - 1400sq.ft =Land Area - 20 x 70 =Bumi Lot (Owner Melayu) First come first serve...

Post has attachment
Rindu Dnars
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته  Sebenarnya cik hani rindu sangat dengan Dnars. Tapi buat masa ni cik hani nak rehat duku dari berniaga. Tapi tengoklah nanti macamana kan. Cik hani sayang Dnars sebab  Dnars mmg ok sangat n sesuai dengan kulit cik hani. Mema...

Post has attachment
Rumah Untuk Disewa - Seri Kembangan
Rumah Untuk Disewa Single Storey Tmn Pinggiran Putra, Seri Kembangan ====================  🏡 Fully furnished 💲Sewa - RM1800 NEGO 3R2B 🌐 Size - 1700sq.ft 👍👍 Satu unit aircond, 3 kipas siling utk hall. 2 Table fan utk bilik Berminat 📱☎️📞 0163784959 Han...

Post has attachment
Selamat Hari Raya 2017
Assalammualaikum Baru nak update pasal raya. tahun ni Cik Hani raya kat KL. Alhamdulillah, tahun ni semua ada. Petang raya tu, kami balik Sabak Bernam. Pagi Raya kedua, Family Cik Hani balik Kuantan. Raya ketiga, kami beraya di Gambang Water Park. Cik Somi ...

Post has attachment

Post has attachment
Khas untuk anak sulung Ku
Selalu dia kena marah tiap kali ada buat salah, kadang2 dia tengok tv tiba2 adik dia nangis, dia juga yg kena marah.. sbb dlm fikiran mesti dia pukul, padahal dia tdk buat apa2 pun, adik nya sendiri jatuh. Sebelum ada 2,3 mahupun 10, kita bermula dengan sat...

Post has attachment
Salah siapa???
Nakcite ke tak nak cite. Kalau aku cite kang ada pulak yg meroyan. Tapi takpe. Since blog aku ni takde ruang komen. Aku ok je. Sabtu lepas 17.06.17. Ada report card day kat sek anak2. Suami memang tak boleh pergi. Akulah yang gi ngadap. Aku tak gemar sangat...

Post has attachment
Kisah seorang sales consultant gittew
Assalammualaikum Sekarang ni macam dah tak ada apa nak cerita sangat. Tapi kalau boleh nak blog ni terus hidup. Rasa sayang pulak nak berhenti blogging. Kadang2 takut nak cerita perkembangan diri. Bukan apa,  nanti orang kata meriak pulak. Padahal kita Just...

Post has attachment
Selamat Hari Guru
Assalammualaikum Lepas sambut hari ibu. Kita sambut hari guru pulak. Guru Cik Hani yang pertama ialah Mbah wan. Cik Hani pandai menulis dan membaca,  Mbah Wan yang ajar. Sebab mbah wan risau takut nanti masuk sekolah. Cik hani terkial2 tak tau apa2. Jadi se...
Wait while more posts are being loaded