Profile cover photo
Profile photo
Judopak.Guru
3 followers
3 followers
About
Judopak.Guru's posts

Post has attachment
De nieuwste updates voor het dragen van een IJF judopak kun je vinden op de website van de European Judo Union. In het kort:
1. Op alle kledingstukken moet het IJF logo te vinden zijn.
2. Alleen de zwarte band dient IJF approved te zijn, kyu graden hoeven dat niet.
3. In principe moet het ijf label in het rood zijn (dit zijn de nieuwe ijf pakken). Voor cadetten gaat deze regel pas september 2016 in. Dus -18 judoka's mogen ook de blauwe labels dragen.
Je kunt de pdf hier lezen!
PhotoPhotoPhoto
2015-05-08
3 Photos - View album

Post has attachment
Vandaag is er weer een IJF judopak van Essimo verstuurd! Doordat er in April nieuwe regels zijn in gegaan betreffende de IJF judopakken, zijn de meeste nu verkocht. Zo kunnen we van de Gold Essimo Slim Fit Editie geen maat 170 en 175 meer krijgen. Wees er dus snel bij!

Post has attachment
Op zoek naar een judopak van Matsuru? Bestel hem bij Judokleding.guru, altijd de beste omschrijving, prijs en snelle levering!

Post has attachment
Onze webshop is zo goed als af, we moeten DPD nog even helemaal goed instellen om het automatisch te laten verlopen, maar dit is geen absolute noodzaak. Op zoek naar een Judopak van Matsuru? Bestel hem nu!

We zijn bezig met een aantal nieuwe merken toe te voegen op onze webshop. We willen ervoor zorgen dat wij de webshop zijn met het grootste judopakken assortiment! Als er volgens jou nog merken missen, dan horen we dat graag!

Post has attachment
Op zoek naar een wedstrijd judopak? Wij hebben alle Matsuru judopakken en Adidas judopakken in het assortiment. Binnenkort komt het nieuwe judopakken merk Legion uit, speciaal voor judoka's die altijd op de eerste plek willen staan! Kijk op onze webshop!

Post has attachment
Wat een uchi mata! Deze Japanse Olympisch Kampioen smijt ze allemaal, bekijk zijn prijzen: http://judoinside.com/judoka/view/1003/judo-results

Post has attachment
Van 12 tot 28 Juni worden de eerste Europese Spelen gehouden in Baku. Van deze spelen is judo natuurlijk de belangrijkste sport! De Nederlandse selectie bestaat uit: Birgit Ente (-52 kg), Sanne Verhagen (-57 kg), Anicka van Emden (-63 kg), Kim Polling (-70 kg), Guusje Steenhuis, Marhinde Verkerk (-78 kg), Tessie Savelkouls (+78 kg), Jeroen Mooren (-60 kg), Dex Elmont (-73 kg), Guillaume Elmont, Noël van ’t End (-90 kg), Henk Grol (-100 kg) en Roy Meyer (+100 kg)! Deze toppers reizen dan af naar Azerbeidzjan!

Er kunnen nog 3 deelnemers bij komen, dit zijn: Junior Degen (-66 kg), Sam van ’t Westende (-73 kg) en Michael Korrel (-100 kg). Zij kunnen zich kwalificeren tijdens de Grand Prix in Zagreb.

Post has attachment
Op zoek naar een Matsuru judopak? Op onze pagina speciaal gemaakt voor Matsuru: www.judokleding.guru/matsuru, kun je alle judo producten van Matsuru bekijken! Dus ook al jou Matsuru judobanden koop je bij Judokleding.guru!

Post has attachment
Wij sponsoren dit jaar de Noord Nederlandse Teamkampioenschappen! Kijk op www.judonoord.nl voor een impressie!
Wait while more posts are being loaded