Profile cover photo
Profile photo
BAUHAUS Danmark
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
Få nabolagets første nye kartofler 💪

Kunne du godt tænke dig at få nye kartofler tidligere end du plejer uden at skulle betale spidsen af en jetjager for dem?

Med et drivhus i haven kan du blive klar til tidlige hjemmedyrkede kartofler og grøntsager - år efter år 😃

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af drivhuse lige fra minidrivhuse til store orangerier, både i vores varehuse samt på www.bauhaus.dk.

Se udvalget her: http://bit.ly/DrivhuseBAUHAUS
Photo

Post has attachment
Vi slår dørene op til vores spritnye BAUHAUS i Valby på fredag den 3. marts. Vi har en stor åbningsfest klar til jer, med masser af skarpe tilbud, konkurrencer og underholdning både for store og små!

Læs mere her: www.bauhaus.dk/valby

/Jesper,
Varehuschef, BAUHAUS Valby
Photo

Post has attachment
I foråret 2017 åbner vi et byggevarehus i Valby - og vi søger netop nu dygtige sælgere til Trælast-afdelingen, der dækker disse områder: Gulve, døre/vinduer, lister/plader, hegn, belægningssten, kemi, isolering og tag. Har du kvalifikationerne, og brænder du for salg og kundeservice? Så er det DIG, vi leder efter!
Derudover søger vi deltidssælgere og kasseassistenter - Se alle åbne jobopslag her: www.bauhaus.dk/job
Photo

Post has attachment
Stort tillykke til Bendt Schimmell, som blev den heldige vinder af et gavekort på 10.000 kr. efter at have deltaget i vores kundeanalyse. På billedet ses han sammen med varehuschef Troels Skaaning i BAUHAUS Roskilde :)
Photo

Post has attachment
Vi har fået disse flotte træbogkasser i sortiment, og nu har du chancen for at give en god julegave til en skarp pris. Hele sættet i paulownia træ kan nemlig lige nu fås til kun 379,95 kr. :) Læs mere om sættet her: https://goo.gl/2MhJCR
Photo

Post has attachment
Vores glade webshop-nisser har udvalgt 24 fantastiske varer, så hver dag er der nye tilbud i Julekalenderen på www.bauhaus.dk
Kig ind og find gode julegaveideer til skarpe priser, du kan spare helt op til 80% ift. normalprisen. Husk tilbuddene er dagstilbud. Glædelig 1. december :)
Se mere her: https://goo.gl/VbYKLt
Photo

Post has attachment
Fredag d. 25. holder BAUHAUS Black Friday fra klokken 06:00 og helt til klokken 23:00. Der vil derfor være morgenmad til de morgenfriske og mellem 21-23 vil der i år være ekstraordinærer Black Box tilbud som kun gælder i det tidsrum. Vi glæder os til at se dig i varehusene og på www.bauhaus.dk :)
Photo

Post has attachment
"Jeg glæder mig i denne Tid;
nu falder Julesneen hvid,
og saa maa Julen komme!
Min Faer hver Dag i Byen gaar,
og naar han kommer hjem, jeg staar
og ser hans store Lomme."
Hvad Peter ikke nævner er, at Faers lommer er fyldt med julelys og -pynt fra BAUHAUS. Se vores store udvalg i vores nyeste julekatalog her: https://goo.gl/wcRihS
Photo

Post has attachment
Du kan let og ubesværet booke en trailer eller varebil via vores hjemmeside, så er du sikker på at kunne få hele indkøbet med hjem. Vi har både åbne og lukkede trailere, så selv hvis det regner kan du få materialerne tørre hjem :).
Book her: http://bit.ly/1hVaf5S
Photo

Post has attachment
Er du vores nye kollega?
Vi sørger for, at varehuset i Valby bliver klart til foråret 2017, men det er måske netop dig, vi mangler til at sikre, at kunderne får branchens bedste service og en oplevelse ud over det sædvanlige. Lyder det som noget for dig, så se mere på vores jobside: http://www.bauhaus.dk/job
Vi glæder os til at høre fra dig :)
Photo
Wait while more posts are being loaded