Profile cover photo
Profile photo
Hidayah Fatihah
12 followers -
It's Me ..HidayahFatihah ..H_F
It's Me ..HidayahFatihah ..H_F

12 followers
About
Hidayah's posts

Post has attachment
UNIMATES SHORT VACAY
Hai. Lama tak update. Ada yang rindu ke tidak? Beberapa hari sebelum final exam bermula, dengan perasaan
yang tak sedar dirinya diri nak kena berperang dengan final exam, sempat lagi
aku dengan unimates aku pergi short vacay. Awal-awal lagi aku mention bebe...

Post has attachment
maaf !aku terasa
Hari ini aku jalan-jalan di ruang maya milik kau.Semua aku
singgah.Disana kau ucap hai,disini kau ucap selamat pagi dengan penuh
mesra.Setahu aku kau pernah kata kau mahukan aku.Aku percaya.Cuma apabila kau
melayan semua manusia lain,sama manisnya seperti k...

Post has attachment
TINTA RASA DARI HATI
Tika dan saat ini,mengalir airmata tanpa henti.Mendongak ke
langit.Memerhati alam sekeliling.Membuang pandangan kosong.Keadaan tampak
berbeza,mengisi ruang fikiran tika ini.Semuanya bertukar,pantasnya masa
berlalu.Lajunya manusia berubah.Sedar.Sedar inilah ...

Post has attachment
semester break begins babe
Assalamualaikum and hi!Alhamdulillah tamat dah pun final exam untuk sem ni.Selesai
dah segala penat lelah ber’struggle’ dengan segala notes and past year
questions.Harap sangat dapat result yang cun macam semester-semester
lepas.Pasai pa cakap cemni?Pasainy...

Post has attachment
Sampaikanlah Aku Pada Ramadhan 1436H
Puasa? Sahur? Iftar? Bazar ramadhan? Terawih? Balik kampung? Argghhhhh.Seriously,I can’t wait. Eh!Hai,apa habaq kengkawan semua? Hari ini hari khamis terakhir sebelum masuk Ramadhan.Ahlan
wa sahlan ya Ramadhan Mubarak.Best kan next week kita semua dah nak p...

Post has attachment
Hatiku Keras?
Aku nak buat sesuatu keputusan aku fikir dulu dua tiga empat
kali.Sepuluh kali pun takpe.Sebab aku akan pastikan aku takkan menyesal dengan
keputusan yang dah aku buat.Tak kira lah dengan sesiapa pun especially dengan
orang luar.Aku takkan patah balik.That ...

Post has attachment
KOSONG
Saat ini keadaan di mana aku sama sekali tidak ingin terlalu
dekat dengan sesiapa pun. Aku bahkan menutup diri dan hati serapat mungkin.
Bagi aku, orang-orang yang menawarkan cinta hanyalah benih-benih racun yang
kelak akan menjadi pembunuh tanpa maaf. Sema...

Post has attachment
SEDAR .INILAH KEHIDUPAN :')
Mendongak ke langit.Memerhati alam
sekeliling.Membuang pandangan kosong.Keadaan tampak berbeza,mengisi ruang
fikiran tika ini.Semuanya bertukar,pantasnya masa berlalu.Lajunya manusia
berubah.Sedar.Sedarlah inilah yang dinamakan kehidupan.Menyingkap kembali
...

Post has attachment
pray for our brothers and sisters :'(
Aku
minta maaf jika  disini aku masih lagi
ketawa sana sini sedangkan kau menangis ketakutan. Aku
minta maaf jika disini aku masih lagi sibuk dengan kepentinganku sendiri
sedangkan kau bermandi darah. Aku
minta maaf,disaat negaramu dibom zionis laknatullah....

Post has attachment
Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan ;)
Ehem-II
diam tak diam alih-alih dah ramadhan balik. Alhamdulillah.Syukur kerana masih
diberi peluang untuk menunaikan kewajipan sebagai seorang muslim di tahun
ini.Alhamdulillah.Tahun ini sambut ramadhan dengan status baru.Pelajar
je.Okay.*silagelak,akubuat...
Wait while more posts are being loaded