Profile cover photo
Profile photo
CASA EMA
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
POLIGLOT DJ și Just D'Light (Tudor D. Chirila) vin la Casa EMA pe Terasa de Vară. Îi știți pe băieți, clar o să fie un party fain!
Parteneri: The Drinks Store, SOUND 36, Pub Corso Cafe, Viena Bistro Cafe, Asociația Comunitarium, Reclame Bistrita
Parteneri media: Bistriteanul Ro, Observator Bn, Zile Si Nopti Bistrita, Kiss FM. — feeling energized.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Veștile bune circulă repede! Tu ai auzit? 😀
Luna lui cuptor anunță promoții răcoroase pentru zilele toride de vară! Joi, 20 iulie, Happy Day este prezent la Casa EMA!
Hai să fim HAPPY! 😀🙂😉
#saptamanaactiva #happyday #promotii #vara
Photo
Add a comment...

REPROGRAMAREA event-ului din 7 iulie!
Karaoke Garden Party este al doilea eveniment din seria Casa EMA Summer Nights, organizate toată vara pe terasa de vară de la Casa EMA împreună cu ASCRT!
De data asta, vom face o ediție de karaoke cu formație live, chestie pe care cei de la The Boulevard au ridicat-o la rang de artă în Bistrița! Vor fi și premii de performanță de la Rapsodia Bistrita, Reclame Bistrita ;i Securitatea și de participare pentru cântăreți, așa că aveți toate m...otivele să vă expuneți talentele pe scena special construită pe terasa de vară Casa EMA!
O să vină și Trupa 7 pasi să condimenteze spectacolul, Pub Corso Cafe și Viena Bistro Cafe și Asociația Comunitarium ne ajută cu organizarea iar premiile vor fi oferite de partenerii noștri pe care îi dezvăluim pe parcurs!
Intrarea la party va fi 10 lei, biletele se vor achiziționa de la recepția Casei EMA iar rezervări se pot face tot acolo! Biletele deja achiziționate sunt valabile. Dacă ați luat bilet și nu puteți ajunge la reprogramare, vă dăm banii înapoi :)
Pentru 4 august avem și plan de rezervă: dacă plouă ne mutăm la Casa Armatei!
Bistriteanul Ro, Observator Bn, Kiss FM și Zile Si Nopti Bistrita sunt partenerii media ai eventului. See More
Add a comment...

POLIGLOT DJ și JUST D'LIGHT (Tudor D. Chirila) vin la un nou party din seria Casa EMA Summer Nights, vineri, în 28 iulie, începând cu orele 20.00, ca de obicei!
Va fi din nou o seară frumoasă și liniștită, cu muzică bună și atmosferă de party pe Terasa de Vară de la Casa EMA, așa că ne vedem aici! Biletele vor fi 10 lei în pre-sale și 15 lei în ziua evenimentului și se pot lua de la recepția Casei EMA.
Partenerii care susțin seria de party-uri sunt Pub Corso Cafe, Viena Bistro Cafe și Asociația Comunitarium, Reclame Bistrita.
Parteneri media: Bistriteanul Ro, Observator Bn, Zile Si Nopti Bistrita, Timp Online, Kiss FM.
Add a comment...

Post has attachment
Ia de citește, apoi fă-ți echipă și să vedem dacă îți folosesc sfaturile și poți evada și doborî recordul Arhivei Securității! Informații și rezervări: 0786-581.420! #securitatea #primul #singurul #jocdeevadare #escaperoom #bistrita
Add a comment...

Post has attachment
Primul Happy Day din această primăvară vine în primele zile de primăvară adevărată, în 23 martie! Deja ne dezmorțim și ne relaxăm la piscină, facem mișcare la sala de fitness și ne delectăm cu o limonadă senzație. Să facem primăvara și mai plăcută decât e ea natural :) #happyday #piscina #fitness #limonadasenzatie #casaema #bistrita
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Da, şi Casa EMA sărbătoreşte iubirea. Acum, în luna îndrăgostiților, ne-am gândit la o ofertă de nerefuzat!! De fapt nu... zece oferte de nerefuzat! Despre ce este vorba? Zece seri de iubire numai aici, la noi. Simplu de tot: în perioada 14-24 februarie după ora 19:00, intrarea la piscină va fi de doar 16 lei. #lunaiubirii #oferte #serideiubire #casaema
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ai fost la un escape-room până acum? Uite aici cam la ce să te aștepți de la Securitatea. Între proteste ia-ți prietenii - o echipă așa de 3-6 oameni descurcăreți - și încearcă să evadezi din Arhiva Securității! Informații și rezervări: 0786-581.420 și buff.ly/2k9B0rh. #primul #jocdeevadare #escaperoom #bistrita
Add a comment...

Post has attachment
Când vrei să mergi la sală dar ar trebui să ajungi și la proteste... #sport #iesitinoras
Add a comment...

Post has attachment
Azi ne antrenăm mințile! V-am pregătit un mic joculeț....să vă obișnuiți cu descifrarea codurilor! Ia să vedem...cine ne spune mesajul ascuns? #joc #evadare #descopera #coduri #securitatea
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded