Profile cover photo
Profile photo
Στάλες στο γαλάζιο
1 follower -
Stales sto galazio
Stales sto galazio

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Η Google με Doodle τιμά τον Φλαμανδό χαρτογράφο και γεωγράφο Abraham Ortelius.: Στον Φλαμανδό χαρτογράφο και γεωγράφο Abraham Ortelius (Αβραάμ Ορτέλιους), στον οποίο αποδίδεται η δημιουργία του πρώτου σύγχρονου άτλαντα, του Theatrum Orbis Terrarum (Θέατρο του Κόσμου), είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google...!!! Δείτε το σημερινό Doodle. Ο Ορτέλιους, με καταγωγή από το Αουγκσμπουργκ της Γερμανίας, γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1527 στην Αμβέρσα του Βελγίου. Σπούδασε μεταξύ άλλων ελληνικά, λατινικά και μαθηματικά, ενώ εργάστηκε επαγγελματικά ως βιβλιοπώλης. Σαν σήμερα, στις 20 Μαΐου 1570 εκτύπωσε την πρώτη έκδοση του χάρτη Theatrum Orbis Terrarum, τον οποίο από το 1570 ως το 1612 εξέδωσε 42 φορές σε επτά γλώσσες. Πρόκειται για τον πρώτο παγκόσμιο χάρτη, με σύγχρονες προδιαγραφές της χαρτογραφίας, αλλά και για τον πρώτο που σημείωσε εμπορική επιτυχία. Ο χάρτης ήταν μοιρασμένος σε πολλά φύλλα και συνοδευόταν από ένα φυλλάδιο που περιείχε πληροφορίες από επιστήμονες, γεωγράφους και χαρτογράφους ό,τι ήταν γνωστό την εποχή του 16ου αιώνα, ενώ ο Ορτέλιους είχε συντάξει και ένα ευρετήριο με τις πηγές του.
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Free Social Icons v10.: Free Social Icons version 10 by Alexandr Martinov Over 100x3 Free social icons, color, white, black • 2 popular formats: Sketch and Figma • Individual files PNG, EPS and SVG • Pixel perfect • Shared style in Sketch • Vector 100% • Updated Η διαδικασία κατεβάσματος του αρχείου είναι η εξής: 1. Κάντε Like & Share τη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και την ανάρτηση μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin...κτλ) και εννοείται Δημόσια. 2. Γράψτε ένα Ευχαριστώ για τον uploader στα σχόλια. 3. Στείλτε μας στο email ότι θέλετε το συγκεκριμένο αρχείο (Γράψτε δηλ. τον τίτλο της ανάρτησης ή κάντε copy/paste τον σύνδεσμο - link από τον browser σας) και σε εύλογο χρόνο θα λάβετε τον σύνδεσμο (link) στο email σας, για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Η Google με Doodle τιμά την 115η επέτειο από τη γέννηση της Maria Reiche, της διάσημης μαθηματικού και αρχαιολόγου.: Το σημερινό doodle της Google της είναι αφιερωμένο στα 115 χρόνια από την γέννηση της Maria Reiche, της διάσημης μαθηματικού και αρχαιολόγου...!!! Δείτε το σημερινό Doodle. Γεννημένη στις 15 Μαΐου 1903 στην Δρέσδη, σπούδασε μαθηματικά, αστρονομία, γεωγραφία και ξένες γλώσσες στο τοπικό πολυτεχνείο. Από το 1932, συνέδεσε την ζωή με το Περού, όπου πρωτοπήγε να εργαστεί ως γκουβερνάντα και δασκάλα των παιδιών του γερμανικού προξενείου στην πόλη Κούσκο. Το 1934, από τρύπημα ενός κάκτου έπαθε γάγγραινα με αποτέλεσμα να χάσει το ένα δάχτυλο του χεριού της. Το 1939, μετακόμισε στην Λίμα, όπου εργάστηκε ως δασκάλα και μεταφράστρια. Με την έκρηξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν επέστρεψε στην Γερμανία, αλλά παρέμεινε στο Περού και έγινε βοηθός του αμερικανού καθηγητή Πολ Κόσοκ (1893-1959), ο οποίος μελετούσε τα γεωγλυφικά της Νάσκα, γνωστά ως «Γραμμές της Νάσκα». Η περιοχή, βόρεια της πόλης Νάσκα αποτελεί ίσως την πιο συναρπαστική αρχαιολογική τοποθεσία της Αμερικανικής ηπείρου. Σε μια έκταση 500 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η έρημος είναι χαραγμένη από πληθώρα γραμμών που σχηματίζουν τεράστιες φιγούρες ζώων και διάφορα γεωμετρικά σχήματα. Μαζί με τον Κόσοκ άρχισε να χαρτογραφεί την περιοχή και μαζί εξέφρασαν την άποψη ότι επρόκειτο για εγγραφές αστρονομικών παρατηρήσεων. Η Ράιχε διατύπωσε την θεωρία της στο βιβλίο «The Mystery on the Desert» (1949), το οποίο αντιμετωπίστηκε κριτικά από την επιστημονική κοινότητα. Η θεωρία των Κόσοκ και Ράιχε καταρρίφθηκε αργότερα, καθώς η επικρατούσα επιστημονική άποψη θεωρεί τις «Γραμμές της Νάσκα» ως μέρος των λατρευτικών και θρησκευτικών τελετών των ντόπιων φυλών και ως έκκληση στους θεούς να στείλουν νερό στην άνυδρη περιοχή τους. Ανεξάρτητα από την άποψη που διατύπωσαν οι Κόσοκ και Ράιχε, τούς πιστώνεται το γεγονός ότι κατόρθωσαν να αναδείξουν την μοναδική αυτή περιοχή του κόσμου και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επιστημόνων. Τα επόμενα χρόνια η Ράιχε αποδύθηκε σε ακτιβιστικούς αγώνες για να διατηρήσει ανέγγιχτη την περιοχή από τις αναπτυξιακές πολιτικές των περουβιανών κυβερνήσεων, που ήθελαν να διχοτομήσουν την Νάσκα με την κατασκευή ενός μεγάλου αυτοκινητοδρόμου. Το 1995, είδε τις προσπάθειές της να ευοδώνονται, όταν η ΟΥΝΕΣΚΟ ανακήρυξε τις «Γραμμές της Νάσκα» ως Μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η Μαρία Ράιχε καταβεβλημένη από την νόσο του Αλτσχάιμερ και τον καρκίνο των ωωθηκών, άφησε την τελευταία της πνοή, στις 8 Ιουνίου 1998, σε νοσοκομείο της Λίμα, σε ηλικία 96 ετών και κηδεύτηκε με ιδιαίτερες τιμές στην πόλη Νάσκα.
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
10 Glitch Textures Vol.3: 10 Glitch Textures JPG 1024x576 px vol.3
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
40 Underline Hand Drawing Calligraphy Tail Photoshop Brushes.: 40 Underline Hand Drawing Calligraphy Tail Photoshop Brushes (.abr) High Resolution
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Η Google με Doodle τιμά την ημέρα της Μητέρας 2018.: Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι εορτή προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας. Στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του μήνα Μάη. Το σημερινό doodle της Google είναι αφιερωμένο στην ημέρα της Μητέρας που γιορτάζουμε σήμερα. Δείτε το σημερινό Doodle. Οι πρώτες αναφορές για Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα. Η μητέρα Γη (Γαία) σύζυγος του Ουρανού είναι η προσωποποίηση της φύσης, που γεννά όλο τον κόσμο και λατρεύεται σαν η υπέρτατη θεότητα. Η λατρεία περνά στη συνέχεια στην κόρη της, Ρέα, σύζυγο και αδερφή του Κρόνου. Η Ρέα λατρεύεται σαν η «Μητέρα των Θεών», καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη, που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα. Οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη Ρέα κάθε άνοιξη, καθώς ήταν και θεά της γης και της γονιμότητας. Καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών. Η Αμερικανίδα Ann Maria Reeves Jarvis διοργάνωσε για πρώτη φορά το 1865 ένα κίνημα με το όνομα Mothers Friendships Day και συναντήσεις με το όνομα Mothers Day Meetings, κατά τις οποίες οι μητέρες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες. Το 1870 η Julia Ward Howe διοργάνωσε μια εκδήλωση φιλειρηνικής συγκέντρωσης μητέρων με το σλόγκαν peace and motherhood με σκοπό, τα παιδιά να μη στέλνονται στον πόλεμο. Στην Ελλάδα η γιορτή της μητέρας συνδέθηκε με την εορτή της Υπαπαντής (2 Φεβρουαρίου). Τότε η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει την Παναγία με τον Ιωσήφ που πηγαίνουν τον 40ήμερο Ιησού στο Ναό για ευλογία.
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Portable EximiousSoft Logo Designer Pro 3.02.: Η πιο ισχυρή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή για τη δημιουργία λογότυπου. Με την οποία, μπορείτε να δημιουργήσετε γραφικά σχήματα με τα πιο ειδικά εργαλεία σχεδίασης. Τα 200 πρότυπα, τα 5000 σύμβολα και άλλα προσχεδιασμένα στυλ, όλα με υψηλή ποιότητα για καλύτερα αποτελέσματα. Σχήματα και κείμενα μπορούν να φτιαχτούν με συμπαγές χρώμα, ή με διαβάθμιση χρωμάτων, εικόνων και με μια μεγάλη ποικιλία από υφές. Στα εφέ του διαθέτει σκιές, λάμψεις, 3D εφέ και πολλά ακόμα. Υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς μορφές εικόνας. Υποστηρίζει τα λογότυπα σας να τα αποθηκεύσετε σε μορφές όπως: JPG, GIF, PNG, BMP, PCX, TGA, TIFF αρχεία. (Για τις μορφές PNG ή GIF, το φόντο των εικόνων μπορεί να ρυθμιστεί ώστε το υπόβαθρο να είναι διαφανές). Σας επιτρέπει να φορτώσετε τα αρχεία εικόνας από GIF, BMP, PCX, JPG, TIFF, PNG, TGA, PSD, ICO, CUR, ANI κτλ. Επίσης, σας προσφέρει την δυνατότητα να εκτυπώσετε το λογότυπο στο δικό σας εκτυπωτή σε υψηλή ανάλυση. Top features of Portable EximiousSoft Logo Designer Professional 3.0 are: • Powerful logo designing application • Ribbon-based intuitive user interface • Plethora of templates to design logos • Design appealing logos and customize them • Different instruments for editing and designing • Many object manipulation tools • Work on layer and individually handle each layer • A bundle of shapes for the logos • Symbols and clip arts in templates library • Apply different filters to create 3D shapes • Many other powerful options and editing tools Operating System: Windows 10/8/7/Vista/XP File Size: 57 MB RAM Required: 512 MB Processor: Intel Pentium 4 or later Developer: EximiousSoft Η διαδικασία κατεβάσματος του αρχείου είναι η εξής: 1. Κάντε Like & Share τη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και την ανάρτηση μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin...κτλ) και εννοείται Δημόσια. 2. Γράψτε ένα Ευχαριστώ για τον uploader στα σχόλια. 3. Στείλτε μας στο email ότι θέλετε το συγκεκριμένο αρχείο (Γράψτε δηλ. τον τίτλο της ανάρτησης ή κάντε copy/paste τον σύνδεσμο - link από τον browser σας) και σε εύλογο χρόνο θα λάβετε τον σύνδεσμο (link) στο email σας, για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
10 Maze Game Backgrounds.: 10 Maze Game Background in JPG High Resolution 2500x2500 px
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
10 Pac Man Game Backgrounds in High-Res.: 10 Pac Man Game Background in JPG High Res
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ τα Windows 7, 8.1, & 10 AIO x64 DVD ISO 2017: Μέχρι πρότινος, χρειαζόταν να μπλέξουμε με torrent για το κατέβασμα Windows 7 ή για το κατέβασμα Office σε ISO, και έπρεπε να περιοριστούμε στις Αγγλικές εκδόσεις. Τώρα, ένα πολύ-εργαλείο επιτρέπει το δωρεάν κατέβασμα Windows 7, 8.1, και 10. Microsoft is the leading OS developer from the past few decades as Windows is now the most familiar and easy to use the operating system until now. The major reason behind the success of Windows is its user-friendly interface with swift control over the devices and better security. Performance wise, it is also one of the best-operating systems. As due to the vast use and the durability, you can get almost any kind of application in Windows. It is the best suitable environment for home, office, and commercial use. Windows has continuously improved operating systems with major builds and new releases. After the success of Windows 7, all the major builds got approximately equal success and got all the features present in the previous releases. Download Windows 7 8.1 10 AIO x64 DVD ISO 2017. This package consists of Windows 7, 8.1, 10 with latest June 2017 updates. It has got numerous security and compatibility updates to provide even a more stable environment for any kind of use. Moreover, There are 44 major releases of Windows in it comprising of different versions from each release. It is a multilingual package present in English and Russian language. Included Versions Windows 7-8.1-10 2017 DVD ISO contains 44 major and minor releases of Windows including Windows 7 (English and Russian 64-bit): • Home Basic • Home Premium • Professional • Professional VL • Ultimate • Enterprise Windows 8.1 (English and Russian 64-bit): • Language Single • Windows 8.1 • Professional-Retail • Professional-Volume • Professional with WMC • Enterprise • Embedded 8.1 Industry Pro • Embedded 8.1 Industry Enterprise Windows 10 (English and Russian 64-bit): • Cloud • Home Single Language • Home • Professional • Professional VL • Education • Education VL • Enterprise Features of Windows 7 8.1 10 AIO x64 DVD ISO 2017 Top most features of Windows 7 8.1 10 AIO x64 June 2017 are: • Very powerful operating systems • Contains 44 builds of Windows • Better compatibility and security features • Multilingual OS releases Technical Details of Windows 7 8.1 10 AIO x64 DVD ISO 2017 Take a look at the technical details of Windows 7 8.1 10 AIO x64 DVD ISO 2017 before downloading it. Compatible with x64 architecture File Size: 9.2 GB RAM Required: 1 GB Processor Required: Dual Core Η διαδικασία κατεβάσματος του αρχείου είναι η εξής: 1. Κάντε Like & Share τη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και την ανάρτηση μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin...κτλ) και εννοείται Δημόσια. 2. Γράψτε ένα Ευχαριστώ για τον uploader στα σχόλια. 3. Στείλτε μας στο email ότι θέλετε το συγκεκριμένο αρχείο (Γράψτε δηλ. τον τίτλο της ανάρτησης ή κάντε copy/paste τον σύνδεσμο - link από τον browser σας) και σε εύλογο χρόνο θα λάβετε τον σύνδεσμο (link) στο email σας, για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.
Στάλες στο γαλάζιο ®
Στάλες στο γαλάζιο ®
loneeagle110.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded