Profile cover photo
Profile photo
Nur Hidayah
40 followers -
"Mencegah itu Lebih Baik Dari Merawat"
"Mencegah itu Lebih Baik Dari Merawat"

40 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Peristiwa Di KLIA2
07:00 Ogos 2, 20015 - naik pesawat AK416 dari KLIA 2 ke Husein Sastranegara Airport (Bandung) Ada pengalaman menarik yang terjadi waktu Cm nak cek in kat KLIA2 tau..sebab first time naik kapal terbang di KLIA2 kami tiba jam baru pukul 04:30 tengok waktu ber...
Add a comment...

Post has attachment
Cukup dengan hanya satu biji sehari Cm ambil sebagai rutin harian membantu mengembalikan kecergasan. Cm tak rasa letih dan lesu cukup stamina buat Cm tenang dalam menghadapi segala rintangan dan cabaran, Bagaimana B-Complex membantu atasi Stress?
Add a comment...

Post has attachment
Saya Stress!
Stress.., stress.., stressnya...bulan ni agak mencabar buat Cm, sampai stress di buatnya terus terang kalau tak kuat iman mahu putus asa jadinya. Tapi bila fikiran dah tenang kite ingat balik, selagi kite hidup di dunia ini kalau tak de ujian hidup tak sah....
Add a comment...

Post has attachment
Buat Bakal Jemaah Haji & Umrah Persiapkan diri dengan Kekal sihat & cergas sepanjang menjalani ibadah bersama Shaklee
Add a comment...

Post has attachment
Musim umrah dan haji sudah tibe persiapkan diri dari segi fizikal pun penting bagi menghadapi cuaca,persekitan,suasana yang berbeza di sana
Add a comment...

Berminat tak nak rawat ruam anak tanpa mengunakan ubat berunsur steroid yang menyebabkan kulit anak anda makin nipis
Dan harga pun murah je berbanding kos rawatan di klinik ianya bukan sahaja boleh di gunakan pada bayi malah satu keluaraga (multipurpose cream)
Jangan terkejut ye.. dengan pembelian Herbal Blend Shaklee ini anda hanya perlu membayar kurang dari RM50 termasuk kos pos
Add a comment...

Post has attachment
VitaLea adalah multivitamin terbaik
bagi menyokong diet harian adalah penting kerana makanan di sekeliling kita dipenuhi makanan yang telah diproses seperti sos, kicap dan makanan segera. Jadi sangat sukar bagi kita untuk mendapatkan 5-9 hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari.
Alami perubahannya lepas mengamalkannya secara consistent
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded