Profile cover photo
Profile photo
Aerzee Amir
27, happily married.
27, happily married.
About
Posts

Post has attachment
Aniq Mikael & Eczema
Hi, Tak sangka apa yang dirisaukan dan berusaha untuk dicegahkan daripada masih di dalam perut, terjadi jugak. Siapalah kita nak tolak kerja Tuhan kan? While waiting for the paeds Dua hari lepas kami bawak baby Aniq jumpa paeds dia sebab kulit muka nampak b...

Post has attachment

Post has attachment
Review: Medela Swing Maxi / Malish Ilaria / Real Bubee pump
Hi, Last weeks agak busy kena outstation ke beberapa tempat dalam masa beberapa hari. Tak sempat pump, inconsistent time, tempat outstation takdak fridge nak tumpang ice brick, macam-macam lagi lah sampai hari khamis mami ada satu event yang kena pi mai pi ...

Post has attachment
Busy busyy
Assalamualaikum & Hi, Lama betul tak update blog padahal banyak ja long post kat dalam draft. Hm, just a quick one; Aniq Mikael, 93 days. Totally daddy's boy. And mommy's sweetheart.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Raspberry Leaf Tea untuk Ibu Mengandung
Hi, Sekarang aku sambung bercuti di rumah mama sebab husband dah tak kasi duduk rumah sorang-sorang after 37 weeks ni. Lagi-lagi bila check up haritu, gynae cakap baby dah ready nak keluar, tunggu mami dia sakit ja heheheh terus husband hantar balik rumah m...

Post has attachment
Berbaloikah??
Hi, Harini takda cerita pasal mengandung atau baby atau family. Harini nak cerita pasal sebuah MacBook Pro yang dibeli pada hujung tahun 2011. Seminggu dua ni, mac ni macam dah mula menunjukkan tanda-tanda penuaan. Mula-mula, battery takmau charging. Sehari...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded