Profile cover photo
Profile photo
Norbert Hochstrasser
155 followers -
"A kiválóság atyja a lelkesedés"
"A kiválóság atyja a lelkesedés"

155 followers
About
Posts

Post has attachment
Ma 17:00 - tól gyermek kyu vizsgák az Aikido Csillaghegy Dojoban! http://www.sas-aikido.hu/tartalom/csillaghegy
Add a comment...

Post has attachment
Sziasztok!

2015.10.26 - án két edzés erejéig ismételten ellátogat hozzánk a Pilisszentiván Dojoba Shirakawa Ryuji sensei.

Az eseményre történő jelentkezés az alábbi regisztrációs lap kitöltésével történhet meg:
http://www.sas-aikido.hu/urlap/shirakawa-ryuji-sensei-pilisszentivan-dojoban-0

Az edzéseken gyakorolt technikák miatt a gyakorláson felnőtt tagjaink vehetnek részt, kérem megértéseteket ezzel kapcsolatban!

Az esemény SAS tagoknak díjmentes!
Add a comment...

Post has attachment
Kedves Aikidos Barátaim, Kollégáim, Gyakorlótársaim!

Örömmel jelenthetem be, hogy közel 1,5 éves munkafolyamat után a tegnapi napon (2015.05.21.) a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium elfogadta, és nyilvántartásba vette a Shurenkan Aikido Sportegyesület (az SSZMA támogatásában) által kidolgozott és benyújtott Aikido oktató képzési programot.

Az részletekért keressétek a hozzátok legközelebb álló felnőttoktatási intézményt!!!

"ÉRTESÍTÉS
felnőttképzési szakmai programkövetelmény javaslat elfogadásáról
A(z) Shurenkan Aikido Sportegyesület (2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 82) 2015.05.07. napján Aikidó oktató megnevezésű felnőttképzési szakmai programkövetelmény javaslatot nyújtott be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához.
A Program Bizottság a 2015.05.21. napján tartott ülésén a 00408-15 nyilvántartási számú felnőttképzési szakmai programkövetelmény javaslat esetében döntött és megállapította, hogy a javaslat megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartásba vételének követelményeiről és eljárási rendjéről, valamint a szakmai végzettség megszerzésének igazolásáról szóló 59/2013. (XII. 13.) NGM rendelet 2. § (1)-(5) bekezdésében foglalt követelményeknek.
A felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartásba vételének követelményeiről és eljárási rendjéről, valamint a szakmai végzettség megszerzésének igazolásáról szóló 59/2013. (XII. 13.) NGM rendelet 4. § (3) bekezdés a) pontja értelmében a Program Bizottság a felnőttképzési szakmai programkövetelményt SzPk-00081-15-03 0 03 3 azonosítószámmal Aikidó oktató megnevezéssel vette nyilvántartásba.
Tájékoztatom, hogy a nyilvántartott programkövetelmény megtekinthető a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapján a Felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartása menüpont (http://szpk.mkik.hu/_frontend/index.php…) alatt."
Üdvözlettel:
Hochstrasser Norbert
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Weboldalunkra felkerültek a Téli, és a Belgrádban megrendezendő ezőtáborok részletei: http://www.sas-aikido.hu/esemenynaptar
Add a comment...

Post has attachment
Örömmel jelenthetem be, hogy a Google keresőóriás, csoportunkat alkalmasnak találta arra, hogy ezentúl egyedi címet kaphasson dojonk google+ oldala. Így mostantól a http://www.google.com/+Sas-aikidoHu címen érhetitek el a Google-nél működtetett közösségi oldalunkat.

Szép napot Mindenkinek!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kérlek ne feledjétek, hogy a 2014 nyarán megrendezésre kerülő gyerektáboron összesen 65 fő tud részt venni. A jelentkezési határidő 2014. január 15., de amennyiben a szabad helyek elfogynak, úgy a jelentkezést lezárjuk. Csak az első 65 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani a táboron, ezért kérek mindenkit, időben gondolja át, és töltse ki a jelentkezési lapot, melyet lentebb találhatok:

http://www.sas-aikido.hu/urlap/14-sas-gyerek-es-ifjusagi-tabor

A 2014-as évben megrendezésre kerülő Nyári Gyerektáborra egyesületünk tagjai számára pályázatot írunk ki. A pályázók közül szervezetünk anyagi lehetőségeihez mérten a legrászorulóbbakat fogjuk támogatásban részesíteni, mely támogatás a 14. SAS Gyerektáborhoz használható fel.

Aki nehéz anyagi helyzete miatt nem tudja gyermekét a nyári táborra bejelenteni, és élni kíván ezzel a lehetőséggel, azokat kérném hogy  pályázatukkal emailban keressenek meg legkésőbb 2013.12.05. - ig.

Az megküldött levélben kérném megindokolni, az igénylés okát, valamint a kért támogatás százalékos arányát.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded