Profile cover photo
Profile photo
Qiela Azman
280 followers
280 followers
About
Qiela's posts

Post has attachment

Post has attachment
Vit C Allure Beauty TERBAIK !
Assalamualaikum and Hai Hari ni nak kongsikan keajaiban yang berlaku pada diri sendiri. keajaiban lahh sangat Okayy nak start cerita dari awal-awal dulu lagi. Tak dinafikan Qiela salah seorang manusia yang sangat mudah terpengaruh dengan lambakan testimon...

Post has attachment
TRAVEL : Penang 2016
Assalamualaikum, Entry ni sesuai untuk yang jenih backpackers tau ? kenapa ? Alaaa sebab qiela stay dekat Hostel, Penang kan bnyk hostel ? 1 October 2016 bermulanya pengembaraan kami bertiga. Qiela, Hazriq dan Raihan. wehuuuuuu kami bergerak dalam pukul 3.1...

Post has attachment
TRAVEL : Pulau Perhentian 2016 | Part 1
Assalamualaikum, Wuhuuu entry pertama di tahun 2016. Nak kongsi cerita pasal trip ke Perhentian pada 25 - 27 March 2016. Trip melibatkan 5 orang sahabat yang inginkan percutian hebat. Hahahaha Dengan mengambil pakej dari @ perhentiankravers yang sangat owes...

Post has attachment
TRAVEL : Pulau Perhentian 2016 | Part 2
26 March 2016 Seawal pagi kami dah breakfast dekat cafe resort ni, ya Allah cantik sungguh permandangan pagi. kami start aktiviti snorkling pkul 10 kalau masih xlupa. kami diarahkan utk berkumpul di sunset cafe. nahh jamu mata sikit snorkling trip ni betul ...

Post has attachment
Review : Pulau Perhentian 2016 | Part 2
26 March 2016 Seawal pagi kami dah breakfast dekat cafe resort ni, ya Allah cantik sungguh permandangan pagi. kami start aktiviti snorkling pkul 10 kalau masih xlupa. kami diarahkan utk berkumpul di sunset cafe. nahh jamu mata sikit snorkling trip ni betul ...

Post has attachment
Review : Pulau Perhentian 2016 | Part 1
Assalamualaikum, Wuhuuu entry pertama di tahun 2016. Nak kongsi cerita pasal trip ke Perhentian pada 25 - 27 March 2016. Trip melibatkan 5 orang sahabat yang inginkan percutian hebat. Hahahaha Dengan mengambil pakej dari @ perhentiankravers yang sangat owes...

Post has attachment
#BlogDesignByQA
Assalamualaikum. Update lagi latest design dari Qiela Boleh visit this link Sihat Itu Nikmat Boleh visit this link  Makanan Kesihatan Anda Boleh visit this link  Dunia Penyusuan Indah

Siapa kata kalau nak berjimat kena makan rumput je? Ha! Baca sampai habis…
http://qielaazman.sharethisstory.net/my-658329-6072

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded