Profile cover photo
Profile photo
Nur Hasifah
72 followers
72 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
TRIP TO SABAH DAY 2
Disebabkan malam tu x dapat tidur lena, kemain awal kawan2 aku ni bangun. Sebelum subuh masing2 mengadu kesejukan. Haha. Awal subuh masing2 pergi mandi jugak walaupun water heater tu dah x berfungsi. Nak x nak, terpaksa la mandi air sejuk awal pagi. Huuu~ S...

Post has attachment
TRIP TO SABAH DAY 1
Seawal pukul 5 pagi aku bangun untuk bersiap. Semangat ni awal pagi nak kejar teksi pergi KKIA.  Lebih kurang pukul 7.30 pagi, aku & kakak aku bertolak ke KK. Perjalanan kami pagi tu berjalan dengan lancar & kami selamat sampai di KKIA pukul 8.55 pagi. Haha...

Post has attachment
TRIP TO SABAH intro
Assalamualaikum. Setelah sekian lama x update blog ni, kali ni aku rasa nak sangat share sikit tentang perjalanan kami selama 3 hari 2 malam di Kundasang & KK. Aku yang memang asal Sabah ni tak banyak la keluar duit. Ermm tapi boleh laa jugak. Aku ni jenis ...

Post has attachment
Raya di Perantauan
Assalamualaikum. Sempat lagi rasanya aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha. Lembu dan kambing telah pun selamat dikorbankan. Tahun ni sekali lagi x beraya bersama keluarga jauh di seberang sana. Tak ada la jauh sangat macam kat oversea tu. Tahun ni masuk...

Post has attachment
Induksi surau 1 *hari kedua*
Assalamualaikum. Selamat Hari Malaysia !!! Okay, hari tu aku
dah cerita serba sikit pasal induksi satu hari pertama dan entry kali ni nak
cerita jugak lah induksi satu bagi hari kedua. Maaf lerr lambat sikit ceritanya
sbb mood tengah kong. Haha. Wifi kolej ...

Post has attachment
Induksi surau 1 *hari pertama*
Assalamualaikum. Alhamdulillah, hari ni genap lah seminggu berada di universiti malaya yang tercinta. Keh3. Dah sem 3 ni, subjek ada tough sikit laa. Sem 1 dulu banyak belajar pasal quran (gituuu) dan sem 2 ni banyak belajar pasal hadith. Ya Allah, kuatkan ...

Post has attachment
Tips melegakan sakit tekak
Assalamualaikum. Welcome September ! Kejapnya masa berlalu. Tengok tajuk entry tu mcm dak2 terer ja cakap pasal tips bagai. Haha. Saja nak kongsi tips yg aku baru cuba ni memandangkan skrg tgh sakit tekak + badan panas + batuk2 (uhuk uhuk) . Hehe. Padahal a...

Post has attachment
welcome back !
Assalamualaikum. Halu haluuuu~ Dah lama x update blog ni. Konon nak sambung cerita family day kami yg seterusnya tapi hanya tinggal kenangan. Malas  tak menyempat buka blog yg sederhana ni & tiba2 datang plak mood kasi cantik sikit blog ni tapi xda la canti...
Wait while more posts are being loaded