Profile cover photo
Profile photo
Dental.md
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Este o cartela care se elibereaza pacientului caruia i-au fost prestate servicii stomatologice in valoare de cel putin 1000 u.c. Toti membrii familiei acestuia se vor bucura de o reducere de la 10% pina la 50% pe o durata prestabilita de timp
Add a comment...

Implant intr-o etapa -150 u.c.
Implant in doua etape -225 u.c.
Os artificial german (megagen) -50 u.c.

La prima etapa se iefectuiaza stringerea anamnezei minutioase in vederea depistarii  contraindicatiilor pentru inserarea implantelor.  Dupa caz, pacientului i se vor propune analize suplimentare paraclinice si de laborator pentru confirmarea sau infirmarea prezentei contraindicatiilor ce pot creste riscul unor manifestari nedorite in perioada post-operatorie.  Planul de tratament se stabiliste in baza tomografiilor computerizate, care permit in regim virtual inserarea implantelor pe modele digitale ce corespund dimensiunilor individuale a tesuturilor paradontale a fiecarui pacient. Modelul digital i se prezinta pacientului, care ii permite sa-si creieze o impresie a situatiei post-operatorii. In functie de situatia clinica a pacientului si starea osului sunt mai multe variante de implante fiecare avind avantajele sale . In toate cazurile zunt utilizate implante certificate, produse si procurate in ambalaje cu semne de protectie ce autentifica originalitatea lor, precum si suplimentar prin certificate de conformitate care la dorinta ii pot fi eliberate pacientului.
Implant intr-o etapa.  Este indicat persoanelor tinere , sanatoase, fara maladii cronice si sistemice.  Permit protezarea provizorie la circa 14 zile dupa operatie.  Este varianta cea mai economa, datorita faptului ca pentru inserarea implantului este sufucienta o singura interventie chirugicala. Pretul in perioada promotionala pentru o unitate este de 150 u.c. In pret intra implantul+abatmentul; consultatia; operatia; ingrijirea postoperatorie a plagii; adica TOATE cheltuielile nemijlocit legate de operatie.
Implant in doua etape cind nu sunt necesare manopere suplimentare. Este cea mai frecvent utilizata metoda, care si-a demonstrat eficienta dea lungul anilor, la toate categoriile de virsta a pacientilor  precum si in cele mai diverse situatii clinice. Esenta metodei consta in faptul ca la prima etapa se insereaza partea radiculara (intra-osoasa )a implantului, dupa carea plaga se sutureaza. Durata de osteointegrare este de 4-6 luni, perioada suficienta pentru a asigura consolidarea implantului in os. La etapa urmatoare (care prevede o noua interventie) se aplica partea supragingivala (abutmentul) pe care se contruieste o lucrare protetica cu scopul restituirii integritatii arcadei dentare. Pretul care include atit implantul cit si ambele interventii chirugicale este de 225 u.c.
Implant in doua etape cu iefectuarea manoperlor suplimentare indicate de situatia clinica specifica a pacientului. In cazul lipsei de os, prevede aplicarea materialelor ce induc osteosinteza inclusiv grefe, alotransplant de os , materiale pe baza de hidroxiapatita sintetice sau os uman.  La fel – operatii auxilare pentru imbunatatirea  situatie clinice nefavorabile aplicarii implantului, cum ar fi sinus-liftingul. In toate cazurile, indicarea acestor manopere si necesitatea lor, este argumentata pacientului si demonstrata prin modelare la calculator. Preturile pentru aceste manopere variaza in dependenta de complexitate, dar in orice caz nu vor fi mai mari decit preturile medii pentru piata seriviciilor stomatologice din RM.
Inserarea implantelor  din materiale biocompatibile altele decit din titan. Progresul in ceea ce priveste noile solutii ce le ofera stiinta la capitolul biomateriale a savirsit un salt enorm in ultimii ani. Pentru pacientii care nu accepta ideea de a avea „suruburi metalice” in os, exista solutii de aplicare a implantelor care ca aspect sunt apropiate de tesuturile osoase ale omului. Un asemenea implant in combinatie cu protezarea ce va utiliza la fel ultimele tehnologii pe baza ceramicii presate  sau oxidului de zirconiu, va rezulta o fizionomie maximala, apropiata cit se poate de tare de aspectul natural, pentru constructia artificiala. Avantajul clinicii pe linga faptul prezentarii in premiera a asemenea implante pentru RM … este si faptul ca noi deja le avem pe loc si suntem gata sa incepem o operatie in cazul acordului pacientului si lipsei contraindicatiilor, practic imediat. Nu va fi nevoie sa asteptati, aducerea lor „la comanda”.  Pretul pentru asemenea implante este semnificativ mai jos raportat la preturile mondiale pentru o operatie similara, datorita faptului  specialistii nostri, de fapt ca si toti medicii din RM vor taxa munca lor reiesind din veniturile reale ale populatiei.
In toate cazurile , consultatia , operatiile si toate manoperele, in clinica noastra vor fi iefectuate de catre specialisti cu practica semnificativa in domeniu, cu grade stiintifice si rezultate substantiale obtinute pe parcursul anilor in domeniul aplicarii implantelor dentare. Operatiile se efectuiaza in conditiile dotarii cu TOT utiliajul necesar. Preturile sunt stabilite pe durata perioadei promotionale, sunt transparente,  nu includ careva cheltuieli ascunse si au ca scop asigurarea accesibilitatii tehnologiilor de ultima generatie pentru pacientii RM cit si a persoanelor ce aleg sa se trateze la noi in tara.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded