Profile cover photo
Profile photo
Siti Marlina
51 followers -
Shaklee Distributor ID859745
Shaklee Distributor ID859745

51 followers
About
Posts

Post has attachment
BERPANTANG TANPA MAKAN JAMU DGN SET BERPANTANG SHAKLEE KHAS BUAT IBU2 MODEN MASA KINI
Ramai ibu moden ada masalah berpantang seperti di bawah: Sembelit masa berpantang Kulit muka yang kusam Rasa mual nak minum jamu Badan lemah nak jaga anak Luka bersalin rasa sakit Anak kene jaundice Peranakan jatuh Susu badan kering RAMAI IBU AMBIL RINGAN S...
Add a comment...

Post has attachment
VITALEA - Multivitamin Terbaik Tertua Di Dunia
Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari  Shaklee . Peningkatan teknologi te...
Add a comment...

Post has attachment
Atasi Keletihan dengan COQ-Trol plus
COQ-Trol Plus sebagai Energy Booster
COQ-Trol Plus sebagai Energy Booster
simply4mama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
COQ-Trol Plus sebagai Energy Booster
Assalamualaikum semua...  Pagi ni semangat nak update blog sebab nak story kat you all pasal COQ-Trol yang lina dah consume ni... alhamdulillah semakin bertenaga menjalankan aktiviti harian dari pagi sampailah ke malam! Memang serius ENERGY BOOSTER sangat, ...
COQ-Trol Plus sebagai Energy Booster
COQ-Trol Plus sebagai Energy Booster
simply4mama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Vitamin C Shaklee Untuk Sihat dan Cantik
Assalamualaikum semua... pagi ni nak cerita pasal Vitamin C Shaklee yang sentiasa mendapat sambutan yang tinggi tak kira usia. Vitamin C lah vitamin yang kita mula2 kenal dari vitamin2 lain kan? Kenapa badan kita memerlukan Vitamin C ? Vitamin C atau ascorb...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kebaikan OSTEMATRIX
Antara supplement Shaklee yang saya paling suka dan wajib consume setiap hari tak boleh tinggal.  Biasa pergi mana mana pun bawa sebotol terus OSTEMATRIX ni dalam 1 caplet ada 250 mg calcium. B iasanya saya akan ambil bergantung kepada keperluan dan pengamb...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Susu Ibu Merundum Ketika Haid
Sudah beberapa hari saya gagal  berbloging lantaran internet yang slow macam siput. Entry kali ini saya nak sharing masalah susu merudum ketika haid. Ramai ibu menyusu yang susah hati susu merudum ketika haid. Tambahan pula stok simpanan susu ibarat kais pa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded