Profile cover photo
Profile photo
Reima Orvasto
154 followers -
Yrittäjä / tuottaja
Yrittäjä / tuottaja

154 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Aarne Lehtonen aloitti uransa linjurikuskina Turussa. Vähän myöhemmin hän ajoi taksia. Pirssikuskin aika olikin hänelle kohtalokas – se vaikutti koko hänen ja hänen perheensä loppuelämään.

Post has attachment

Löytyisikö täältä tietoa, miksi Google Docs sensuroi kuoron sisäisessä käytössä olevan ohjelmistolistan? Käsittääkseni tekijänoikeuksiakaan ei rikota listaamalla kappaleiden nimiä tekstinä. Sovellus herjaa, että en voi käyttää tiedostoa, koska se rikkoo käyttöehtoja. 

Post has attachment
Tein pienen iltaretken kahden auringon maahan.

Post has shared content
Vapunpäivänä tänne!
LY:n vapun vastaanoton perinne juontaa tiettävästi juurensa jo vuodelta 1918, jolloin vappulauluja kuultiin Petreliuksen puistossa. Sittemmin perinne siirtyi Phoenixin portaille (kuva) ja talon purettua Turun Taidemuseon mäelle, jossa perinne jatkuu tänäkin vappuna. 

Post has attachment
Raumantien uuden ABC:n seinällä on mielenkiintoinen kuvakulma Isokarin majakkaan. Taitaapa olla mainosmiehellä sormet pelissä.
#kustavi   #matkailu   #saaristo  
Photo

Post has shared content
Tunnetko hyvän laulajan tai oletko sellainen itse? Kaipaatko haasteellista harrastusta? Ovatko maanantai-iltasi tylsiä? Tässä vastaus :)
Kuoro on hauska ja haastava harrastus. Tule mukaan! Löydät iloisen joukkomme maanantaisin klo 18.00 osoitteesta Puutarhakatu 12, Turku.
#musiikki   #kuoro   #mieskuoro  
Photo

Post has attachment
Sunnuntaina oli kaunis ilma vaikkapa purjehdukseen. Maarianhaminassa kevät oli jo pidemmällä kuin mantereella. 
Photo

Post has attachment
En voi olla minäkään ottamatta kantaa tähän keskusteluun. En ole vielä kenenkään kuullut edes puhuvan asian ytimestä: miksi oppilas käyttäytyi noin, mitä sille asialle tulisi tehdä?

Post has shared content
Kustavissa hieno näyttely tiedossa. Avajaiset lauantaina. 
Originally shared by ****
Between Silence and Explosions -näyttelyssä taidevaatteita ja valokuvia. Tervetuloa avajaisiin.  
Wait while more posts are being loaded