Profile cover photo
Profile photo
Ozeeboo Tomei
29 followers -
my simple live
my simple live

29 followers
About
Ozeeboo's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
MY NEW HOBI
assalamualaikum bloggers and haiii..  sorry for the late update;.. hahaha..biasa la dah lama tak update blog nie..  almaklumlah dah masuk tahun akhir nie sibuk dengan final year projek.. tapi baru buat proposal je la.. next sem sambung projek..  lama tak op...

Post has attachment
It's my life
assalammualaikum n selamat sejahtera bloggers.. lama gila aku tak update blog nie.. haha. Tahun ini macam-macam akan jadi dekat diriku..wahahaha.. 1st of all sekarang aku dah masuk 3rd year kat unimap nie..Alhamdulillah 1 more year lagi..tahun nie umur dah ...

Post has attachment

Post has attachment
sayangnya Rasulullah pada kita..tapi kita................
Pada suatu ketika, Rasulullah bertanya kepada para sahabat, "siapakah yg paling luar biasa imannya?" Para sahabat menjawab, "malaikat,ya Rasulullah." Balas Rasulullah, "sudah tentulah malaikat luar biasa imannya, kerana mereka sentiasa di sisi Allah." Seket...

Post has attachment
**
assalamualaikum bloger dan kawan-kawan semua...  lambai sikit..hahaaha. BTW, aku dah lama tak mengupdate blog nie. dah berhabuk..bersawang bagai..hahaha.. tiup sikit. fuh..fuh..fuh..hukhukhuk.. sampai terbatuk den.. haha..sebelum tu.  nak wish happy belated...

Post has attachment
SMKTD melangkah ke kebangsaan
assalammualaikum u allss... ;) kat atas nie ^ gambar-gambar junior pantun aku di peringkat negeri.. ucapan taniah kepada junior-junior pantun drp alumni pantun SMKTD :) (okey,kteorg patut buat kelab alumni secara rasmi la lepas nie).. hahaha.. seriusly tera...

Post has attachment
Hanya Kamu: part 3
"wei, dah siap assigment yang pensyarah kesayangan kau tu bagi?" tanya Aida kepada Adam. "eh!.pehal pulak kau cakap macam tu? Jeles erk sebab pensyarah tu selalu puji aku..hahahaha"."tolonglah.tak ada masa aku nak jeles dengan pensyarah tu sebab selalu puji...
Wait while more posts are being loaded