Profile cover photo
Profile photo
София Дизел Център
11 followers -
Дизел сервиз за ремонт и рециклиране на помпи и дюзи.
Дизел сервиз за ремонт и рециклиране на помпи и дюзи.

11 followers
About
Posts

Post has attachment
София Дизел Център с принос в развитието на съвременната селскостопанска техника

Последните години в България се наблюдава устойчив процес на обновяване и развитие на специализирана селскостопанска техника. Тази тенденция не остава пренебрегната и от екипа на дизеловото предприятие София Дизел Център, специализирано в рециклирането, ремонта и диагностиката на дизеловите компоненти-помпи и дюзи. София Дизел Център има за цел, не само да удовлетвори максимално нуждата на потребителя, но и да поднесе своя технологичен принос в сферата на съвременните дизелови горивни системи. Именно поради това успяваме да се утвърдим като водеща фирма в сферата, в която работим, защото не правим компромис нито по отношение на качеството на работа, нито подценяваме доверието и лоялността, които са важни за нас. С процеса на работа разбрахме, че дългогодишният опит в сферата е от значение, както за динамичното развитие и професионалния успех на фирмата, така и за гаранцията, която предоставяме на своите клиенти. Точно поради тази причина основен приоритет за нас са състоянието и продуктивността на апаратурата от земеделския сектор, придържайки се изцяло към нуждите на потребителя, предоставяйки му максимално разумна цена на ремонтираното/рециклирано изделие- помпа/дюза. От тази година София Дизел Център е оборудван и с последно поколение супер стендове, които гарантират абсолютно качество при проверката на дизеловите части- помпи и дюзи от марките John Deere, Doosan, Massey и други водещи в бранша. Като развиващо се предприятие с дългогодишен опит знаем, че състоянието на даденото дизелово изделие е от основно значение за функционалността и продуктивността на съответната машина- комбайн, трактор и т.н. София Дизел Център предлага цялостно обслужване на дизел компонентите, което включва пълна проверка на стенд, разглобяване, дефектиране и почистване на съответната дизелова част-помпа/дюза, независимо от вида на селскостопанската машина- трактор, комбайн и др. Отличителна черта на дизел центъра са именно прилагането на оторизирано стендоване, както и използването на оригинални резервни части на всякакви машини от селскостопанския сектор, които гарантират абсолютно качество при процеса на работа. Съобразявайки се изцяло с развитието на иновативните и прогресивни земеделски супер техники, дизел сервизът разполага и с най-новите стендове, които покриват изцяло потребността на бързоразвиващата се Common Rail система, благодарение на която съвременният дизелов двигател отговаря напълно на изискванията за опазване на околната среда. Тази съвременна дизелова технология присъства и при най-новото поколение трактори, комбайни, почвообработващи машини. Нашата високоспециализирана база, оборудвана с най-висок клас стендове позволява максимално качество и коректност при информирането за състоянието на инжектора или помпата на производствената машина.
Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космически технологии, превръща София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: „Гаранция до живот“!

http://sofia-diesel-center.com/
PhotoPhotoPhoto
2016-08-23
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
София Дизел Център: изложител на техническия панаир Truck Show КАМИОНИ 2016, с принос в развитието на съвременната тежкотоварна техника

Последните години в България се наблюдава устойчив процес на обновяване и развитие на тежкотоварната техника. Тази тенденция не остава пренебрегната и от екипа на дизеловото предприятие София Дизел Център, специализирано в рециклирането, ремонта и диагностиката на дизеловите компоненти-помпи и дюзи. София Дизел Център има за цел, не само да удовлетвори максимално нуждата на потребителя, но и да поднесе своя технологичен принос в сферата на съвременните дизелови горивни системи. Именно поради това успяваме да се утвърдим като водеща фирма в сферата, в която работим, защото не правим компромис нито по отношение на качеството на работа, нито подценяваме доверието и лоялността, които са важни за нас. С процеса на работа разбрахме, че дългогодишният опит в сферата е от значение, както за динамичното развитие и професионалния успех на фирмата, така и за гаранцията, която предоставяме на своите клиенти. Точно поради тази причина основен приоритет за нас са състоянието и продуктивността на апаратурата, придържайки се изцяло към нуждите на потребителя, предоставяйки му максимално разумна цена на ремонтираното/рециклирано изделие- помпа/дюза. От тази година София Дизел Център е оборудван и с последно поколение супер стендове, които гарантират абсолютно качество при проверката на дизеловите части- помпи и дюзи от водещите марки в бранша. Като развиващо се предприятие с дългогодишен опит знаем, че състоянието на даденото дизелово изделие е от основно значение за функционалността и продуктивността на съответната машина. София Дизел Център предлага цялостно обслужване на дизел компонентите, което включва пълна проверка на стенд, разглобяване, дефектиране и почистване на съответната дизелова част-помпа/дюза, независимо от вида на тежкотоварната машина. Отличителна черта на дизел центъра са именно прилагането на оторизирано стендоване, както и използването на оригинални резервни части на всякакви машини от тежкотоварния сектор, които гарантират абсолютно качество при процеса на работа. Съобразявайки се изцяло с развитието на иновативните и прогресивни супер техники, дизел сервизът разполага и с най-новите стендове, които покриват изцяло потребността на бързоразвиващата се Common Rail система, благодарение на която съвременният дизелов двигател отговаря напълно на изискванията за опазване на околната среда. Тази съвременна дизелова технология присъства и при най-новото поколение тирове и камиони. Нашата високоспециализирана база, оборудвана с най-висок клас стендове позволява максимално качество и коректност при информирането за състоянието на инжектора или помпата на тежкотоварната машина.
Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космически технологии, превръща София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: „Гаранция до живот“!
http://sofia-diesel-center.com/
Photo
Photo
2016-06-07
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
София Дизел Център - съвременен дизел сервиз и модерен дизел център в едно
София Дизел Център е водеща дизелова лаборатория за диагностика, ремонт и рециклиране на помпи и дюзи. Сервизът разполага с модерна високоспециализирана база и лаборатория, които предоставят на клиента желаното качество на рециклиране, ремонт и тестване на дизел частите, като е изцяло оторизиран от марките Bosch, Siemens, Denso, Delphi.
Фирмата разполага с напълно оборудван сервиз за диагностика на дизелови помпи и инжектори. Складовата ни база е снабдена с над 32 000 артикула на водещите производители, като е оборудван и с апаратурата на естонския бранд Dieselland, на който също е екслузивен търговски представител за Източна Европа. Освен това София Дизел Център е оторизиран сервиз на Delphi за България.
Какво ни отличава?
Това, което автоматично превръща предприятието в сервиз №1, е не само употребата на оригинални резервни дизел компоненти помпи и дюзи, но и прилагането на супер технология единствено и изцяло наложена от производителя, а именно прилагането на оторизиран тест.
София Дизел Център предлага най-добрите тестове и ремонт на инжектори, както и ремонт на помпи за високо налягане за Common Rail системи.
Нашите цели:
1.Високо качество
2.Удовлетвореност на клиента
3. Технически принос в областите , в които работим, в качеството и надеждността на продуктите
4. Да поддържаме най-добрите стандарти за качество във всички дейности
5. Чрез всеки контакт да печелим лоялни клиенти
Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космически технологии, превръща София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: „Гаранция до живот“!
http://sofia-diesel-center.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
 София Дизел Център с последно поколение супер стендове за ремонт помпи Bosch 
Екипът на София Дизел Център за пореден път с гордост съобщава на своите клиенти и партньори, че отново обнови апаратурата си с най-нови супер стендове Bosch, предназначени и специализирани в диагностика на съвременната Common Rail система. С радост можем да заявим, че сме една от малкото фирми в бранша, която все повече се стреми към модернизиране и обновяване на техниката , с която работи. За нас е важно, не само да сме в крак с изискванията на съвременните иновативни технологии, но и с процеса си на работа да развиваме своите умения и качества на високо специализиран екип. Все по-често се наблюдава тенденция за пълноценен и здравословен живот съобразно опазване на околната среда. Новите бързоразвиващи се технологии се придържат към този принцип, тъй като имат за цел да служат и същевременно да подобряват качеството и стандарта на модерния човек. Компромис в това отношение не правят и новите дизелово горивни системи, като най- ярък пример за това е дизеловата горивна система Common Rail, която изцяло подобри съвременният двигател. Системата Common Rail е модулно проектирана. Към такъв вид горивна система фигурират: помпа за високо налягане, инжектори, рейл и компютър (ECU). Начин на работа. При предишната дизелова горивна система налягането на горивото при всяко инжектиране трябва да бъде самостоятелно разпределено. Поради това в системата Common Rail създателят на налягане (помпата) и инжекторите работят независимо , така че горивото да е непрекъснато на разположение на необходимото налягане за инжектиране. Създаване на налягането се осъществява в гориво нагревателната помпа. Тя компресира налягането, което преминава през тръбата с високо налягане- (рейл), който служи като акумулатор за високо налягане за всички инжектори в системата- оттам идва и името „Common Rail“ ( бълг: „обща релса“). Благодарение на нея горивото се разпределя към отделните инжектори, които инжектират горивната смес в цилиндъра. Bosch предлага Common Rail системи за всички видове превозни средства от автомобили до тежкотоварни превозни средства. Common Rail системите работят с помпи, които създават налягане от 1 100 до 2 200 бара. Предимства на Common Rail Чистота и висока ефективност при впръскване на горивото от изключително кратки разстояния и многократни впръсквания. Висока производителност на двигателя и по-тиха работа, с нисък разход на гориво и по-малко отделяне на вредни емисии. Поради всички тези предимства, ние от София Дизел Център с гордост заявяваме, че работим с високоспециализирана техника, позволяваща максимално супер качество при съответната диагностика дизел , ремонт или рециклиране на дадената дизелова част- помпа/ дюза.
Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космически технологии, превръща София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: „Гаранция до живот“!
http://sofia-diesel-center.com/bosch-serviz/remont-na-pompi-bosch
Photo
Add a comment...

Post has attachment
5 причини да инвестирате в последно поколение стенд за дюзи /common rail на „Diselland”

 Фирма Дизелланд, представлявана на българския пазар от ексклузивния дистрибутор София Дизел Център е завод за стендове за тест и ремонт на дизелови помпи и дюзи. Засиленият интерес и нуждата на пазара от стенд за дюзи със супер възможности подтиска Дизелланд в създаването на последен модел апаратура за анализ на дизеловото впръскване.
Комбинираният стенд за проверка на помпи и дюзи комън рейл „4EP-Super Diesel” е вече в България, а това са причините, ясно обосноваващи инвестиция именно в него:
 1.Пълна симулация на целия работен цикъл на горивната система комън рейл на марките Bosch, Delphi, Denso и VDO.Това включва проверка на плътността на помпата и дюзите, тест за обратно количество гориво на помпата и на дюзите,симулация на пълно натоварване и режим „Старт” и много други опционално набирани режими, всички с основното предимство: едновременна работа на ГНП и инжектори (4 или 6 броя), а при необходимост и рейл с монтиран на него датчик за налягане.
 2.Осигурени от производителя Дизелланд и реализирани от вносителя за България София Дизел Център ъпдейти и ъпгрейди на всеки шест месеца. Това гарантира надеждно представяне на машината при проверка и на съвсем скоро произведени комън рейл помпи и инжектори комън рейл.
 3.Напълно безплатно пускане в експлоатация на машината плюс гаранционно пълно обслужване със срок 2 години. Това включва подмяна на филтри на измерителите на стенда и течността за изпитване в резервоара на 4 EP „Super Diesel”.
 4.Уникално по рода си финансиране, насочено към малкия и среден дизел сервиз с възможност за разпределяне до 36 равни вноски за стенда за помпи и дюзи и допълнителното оборудване към него( ръчен стенд за дюзи , уред за измерване на налягане на дюзи , термометър за измерване на температурата на дизеловата помпа в работен супер режим.
 5,Напълно безплатно обучение на двама служители за работа със стенда за ГНП и инжектори. Обучението трае пет работни дни и може да се проведе и в условия на клиента ( в негов дизел сервиз). В края ня курса се получава сертификат за работа и обслужване (техническо) на стенда 4 EP „Super Diesel”.
Бъдещето на комън рейл системите вещае едно – ежедневен стремеж към висока мощност и нисък литров разход на съвременния дизел. Това налага все по-сложни и скъпи решения за дизеловото впръскване.Подгответе вашият дизел сервиз за утре - закупете стенд 4 EP „Super Diesel” днес!

http://sofia-diesel-center.com/remont-pompa/81-predstavitel-na-dieselland
 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
София Дизел Център с принос в развитието на съвременната селскостопанска техника 

 Последните години в България се наблюдава устойчив процес на обновяване и развитие на специализирана селскостопанска техника. Тази тенденция не остава пренебрегната и от екипа на дизеловото предприятие София Дизел Център, специализирано в рециклирането, ремонта и диагностиката на дизеловите компоненти-помпи и дюзи. София Дизел Център има за цел, не само да удовлетвори максимално нуждата на потребителя, но и да поднесе своя технологичен принос в сферата на съвременните дизелови горивни системи. Именно поради това успяваме да се утвърдим като водеща фирма в сферата, в която работим, защото не правим компромис нито по отношение на качеството на работа, нито подценяваме доверието и лоялността, които са важни за нас. С процеса на работа разбрахме, че дългогодишният опит в сферата е от значение, както за динамичното развитие и професионалния успех на фирмата, така и за гаранцията, която предоставяме на своите клиенти. Точно поради тази причина основен приоритет за нас са състоянието и продуктивността на апаратурата от земеделския сектор, придържайки се изцяло към нуждите на потребителя, предоставяйки му максимално разумна цена на ремонтираното/рециклирано изделие- помпа/дюза. От тази година София Дизел Център е оборудван и с последно поколение супер стендове, които гарантират абсолютно качество при проверката на дизеловите части- помпи и дюзи от марките John Deere, Doosan, Massey и други водещи в бранша. Като развиващо се предприятие с дългогодишен опит знаем, че състоянието на даденото дизелово изделие е от основно значение за функционалността и продуктивността на съответната машина- комбайн, трактор и т.н. София Дизел Център предлага цялостно обслужване на дизел компонентите, което включва пълна проверка на стенд, разглобяване, дефектиране и почистване на съответната дизелова част-помпа/дюза, независимо от вида на селскостопанската машина- трактор, комбайн и др. Отличителна черта на дизел центъра са именно прилагането на оторизирано стендоване, както и използването на оригинални резервни части на всякакви машини от селскостопанския сектор, които гарантират абсолютно качество при процеса на работа. Съобразявайки се изцяло с развитието на иновативните и прогресивни земеделски супер техники, дизел сервизът разполага и с най-новите стендове, които покриват изцяло потребността на бързоразвиващата се Common Rail система, благодарение на която съвременният дизелов двигател отговаря напълно на изискванията за опазване на околната среда. Тази съвременна дизелова технология присъства и при най-новото поколение трактори, комбайни, почвообработващи машини. Нашата високоспециализирана база, оборудвана с най-висок клас стендове позволява максимално качество и коректност при информирането за състоянието на инжектора или помпата на производствената машина. 
Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космически технологии, превръща София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: „Гаранция до живот“!
http://sofia-diesel-center.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Има ли бъдеще дизеловия агрегат в автономните автомобили?

 Развитието на технологиите в дизеловите горивни системи за впръскване със супер високо налягане гарантират запазено място на дизеловият агрегат под капака на колите на бъдещето. Те са иновативни – управляват се сами, те са екологични – с хибридни трансмисии, те са вече тук. Или по-скоро там – зад океана, но преминават успешно тест след тест и в следващите пет до десет години ще настъпят най-големите промени в историята на личния транспорт. Освен гигантите начело на надпреварата Apple и Google, компании с лиценз за производство и внедряване на автономни автомобили са също така Audi, Bosch, Delphi automotive и Nissan.
Дизеловите горивни системи са в състояние да отговорят на нуждите на супер автомобилите след няколко подобрения:
- занижени нива на шум от дизеловият двигател осигурено с прецизно дозиране на количеството впръсквано в цилиндъра гориво;
- възможност за 100% интегриране на „старт-стоп“ система, намаляваща чувствително вредните емисии.
Бъдещeто на дизеловият двигател е ясно и сигурно. Вграждането му серийно в автономните автомобили също. Настъпи ли момента със сигурност никого няма да изненадат автономните дизелови товарни, транспортни машини, а дори и влакове.
Но пускането в експлоатация на несъвършен продукт може да има много негативни последици. Ето защо пред сектора предстоят още много изпитания и милиони километри тестовe.
Тази работа е нашето призвание, а мотото ни : “Гаранция до живот”! Доверете ни се!

http://sofia-diesel-center.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
София Дизел Център е специализиран дизел сервиз за качествен ремонт и рециклиране на дюзи, инжектори и помпи ГНП с гаранция. Сервизът разполага с модерна високоспециализирана база и лаборатория, които предоставят на клиента желаното качество на рециклиране, ремонт и проверка на помпи и дюзи от марките Bosch, Delphi, Denso, Siemens. При всяко рециклиране и ремонт професионалистите от София Дизел Център използват висококачествени оригинални резервни части. Фирмата улеснява максимално своите клиенти, предлагайки възможност за доставка на новите и отремонтирани common rail инжектори в цялата страна. 
За максимално качествена дизел диагностика и стендоване на помпи и дюзи, центърът е оборудван и с апаратурата на естонския бранд Dieselland, който покрива изцяло нуждите на различни горивни системи и обръща специално внимание на бързоразвиващата се Common Rail система, благодарение на която съвременният дизел е не само с изключителни ниски нива на вредни емисии, но и по-тих, по-динамичен и икономичен. По този начин модерната технология отговаря напълно на бъдещите изисквания за опазване на околната среда. Системата се използва и в селскостопански машини, сред които водещи марки са и John Deere, Doosan, Massey, Ferguson. 
От известно време насам София Дизел Център разполага и с тези резервни common rail части за машините от селскостопанския сектор, предлагайки оторизиран ремонт и цялостно обслужване на инжекторите, което включва пълна проверка на стенд, разглобяване, дефектиране и почистване.Също така Dieselland правят възможно стендоването на последната иновация на дизелови автомобилни концерни като Bosch, Delphi, Denso, Simens, a именно така наречените пиезо дюзи. София Дизел Център стана ексклузивен представител на естонската марка началото на миналата година за Източна Европа.
Тази работа е нашето призвание, а мотото ни : “Гаранция до живот”! Доверете ни се!
http://sofia-diesel-center.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Добре дошли в света на съвременните технологии на SDC Technology Incorporated.

В Sofia Diesel Center вярваме, че основно изискване за дългосрочния и динамичен успех е поставянето на клиента на първо място. Държим той да остане максимално удовлетворен от посещението си при нас и да се върне, когато има нужда от експертно съдействие. Знаем, че сме най-добрите в това, което правим, не само защото сме екип от висококвалифициран персонал, зад чиито гръб седи модерна специализирана база, но и защото процеса на работа за нас е чувство и емоция. Нашата лаборатория гарантира супер качество при дизел ремонт, тестване и рециклиране на дизеловите компоненти , като е изцяло оторизирана от нашите партньори Bosch, Siemens, Denso и Delphi. София Дизел Център е и търговски представител на Dieselland и оторизиран сервиз на Delphi. Подготвили сме за вас складова база с над 32 000 артикула на водещите производители, както и дизелова фабрика, оборудвана със стендове на Bosch, Hardridge и Dieselland. Безкомпромисното ни обслужване е подкрепено не само от използването на оригинални резервни дизелови части за помпи и дюзи , но и прилагането на супер технология единствено и изцяло наложена от производителя, а именно прилагането на оторизиран тест. София Дизел Център предлага най-точните тестове и ремонт на инжектори, както и ремонт на помпи с високо налягане за Common Rail дизелови системи. 
  Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космически технологии, превръща фирма София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи! Тази работа е нашето призвание, а мотото ни : “Гаранция до живот”! Доверете ни се!

http://sofia-diesel-center.com/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded