Profile cover photo
Profile photo
Eellee Nana
319 followers -
Always Healthy^^
Always Healthy^^

319 followers
About
Posts

Post has attachment
VIDEO: Kaedah untuk clearkan memori iPhone anda
Ada tak sesiapa kat sini yang masih lagi guna peranti iOS entry level yang berkapasiti 16gb? Pernah tak anda rasa frust bilamana mahu tangkap gambar, rakam video dan tiba-tiba dapat notifikasi bahawa memory iPhone anda telah penuh. Sakit hati kan? Hehe. Tak...
Add a comment...

Post has attachment
5 Tips Elak Ayam Goreng 'Berdarah"
Paling stress apabila menggoreng ayam terutamanya bahagian paha ayam ‘masih berdarah’ atau kurang masak. Walaupun kerap kali menggoreng ayam, perkara yang sama masih berulang juga. Ayam yang kurang masak tidak elok dimakan kerana ia akan menyebabkan keracun...
Add a comment...

Post has attachment
2 TIP untuk kekal kelihatan lebih muda
Memiliki kulit yang tegang dan cantik merupakan idaman setiap insan, terutamanya wanita. Namun seiring dengan peningkatan usia, kedutan dan garis halus semakin lama mula kelihatan dan ini akan membuatkan sesetengah daripada kita akan mula berasa rimas tidak...
Add a comment...

Post has attachment
Tak sangka betul walaupun dah setahun lebih tak menulis....
Add a comment...

Post has attachment
Pejam celik pejam celik... Dah 2 juta...
LAMA BETUL TAK MENULIS Uish.
Lama betul rasanya Yana tak menulis. Terkejut bila encik suami
maklumkan yang mana blog eelleebeauty ni dah capai 2 juta pageview (PV). Bila
Yana check artikel last yang Yana publish kat eelleebeauty ni, rupanya
kali terakhi...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW: Restoran Indra Tomyam, Syurga masakan seafood Kelantan
Sekiranya anda pelancong dari luar negeri Kelantan dan berkesempatan untuk berkunjung ke negeri ini, anda mungkin tertanya-tanya restoran manakah yang patut anda kunjungi untuk makan malam anda. Berita baik untuk anda sekiranya anda adalah penggemar makanan...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW: Restoran Indra Tomyam, Syurga masakan seafood Kelantan
Sekiranya anda pelancong dari luar negeri Kelantan dan berkesempatan untuk berkunjung ke negeri ini, anda mungkin tertanya-tanya restoran manakah yang patut anda kunjungi untuk makan malam anda. Berita baik untuk anda sekiranya anda adalah penggemar makanan...
Add a comment...

Post has attachment
5 Petua Elakkan Masakan Melekat Pada Kuali
Assalamualaikum. Petang ni yana nak kongsikan petua nak elakkan masakan kita melekat pada kuali. Antara hidangan yang suka melekat kat kuali ialah ikan goreng. Sudahnya, hancur ikan yang digoreng. Kalau kena menggoreng kat rumah mertua, lagilah haru jadinya...
Add a comment...

Post has attachment
10 Cara Ajar Anak Guna Flashcard Supaya Anak Tidak Bosan
Hari ni Yana nak berkongsi salah satu aktiviti yang boleh dilakukan bersama dengan anak. Kali ini kita ber 'flashcard' ya.  Yana ajar Aliff guna flashcard ketika usianya 3 bulan. Apabila ditayangkan flashcard, Aliff nampak teruja sangat dan berusaha untuk m...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa
Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa Alhamdulillah, masih berkesempatan untuk join giveaway. Sama-sama kita support giveaway ini ok? CLICK HERE TO JOIN Hadiah yang ditawarkan juga sangat menarik. Pilihan hadiah Yana: No: 3, 6, 7
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded