Profile cover photo
Profile photo
Connexions Moldavie
35 followers
35 followers
About
Posts

Post has shared content

Post has shared content

Salutare tuturor! Incepand de astazi, punem pe internet si Comunitatea Connexions Moldavie destinata celor care sunt activi pe Google+ si nu numai. Va asteptam sa va inscrieti si sa partajati sau sa cautati un raspuns la intrebarile voastre.

Post has attachment
In curand incep sarbatorile de iarna la Paris. Am ales ca in preajma primei sarbatori ce intra in casele noastre, Ziua tuturor Romanilor, sa schimbam imaginea sitului nostru.

Am ales sa il facem mai interactiv si am adaugat un Forum, prin intermediul caruia sa cautati si sa oferiti informatii despre cotidianul francez. Am modificat partea de comentarii astfel incat sa puteti discuta pe marginea subiectelor oferite in articole. Pentru cei care doresc sa trimita articole care cred ca ar puta intra pe situl Connexions Moldavie o pot face prin intermediul adresei de email  connexions.moldavie@gmail.com(in curand vom pune la dispozitie un formular special atat pentru contact cat si pentru articole)....
Add a comment...

Post has attachment
Romanii de pe ambele maluri de Prut se intalnesc la Paris de Ziua Romanilor de Pretutindeni.

Ziua Romaniei la Paris alaturi de +Cristofor Aldea-Teodorovici  si Formatia THEODORO CRISTOFOR JAZZ BAND (Dorel Burlacu - Pian, Gheorghe Postoronca - ghitara bas, Marcel Sucevean - Tobe), Luni, 03 Decembrie 2012. DETALII AICIhttp://totiromani.fr
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Connexions Moldavie
Connexions Moldavie
plus.google.com
Add a comment...

Post has shared content
Pentru prima data la Paris, vinuri de calitate de pe ambele maluri de Prut pot fi degustate intr-un singur loc, la Chez Miha.
Asadar sunteti invitati sa participati la o degustare exceptionala de vinuri duminica, 23 Octombrie 2011 intre orele 16h00 si 19h00 la magazinul de produse romanesti, Chez Miha.
Intrarea este libera.

La dorinta, puteti cumpara vinurile preferate la preturi speciale.

Va asteptam!

Acesta este un eveniment organizat de Asociatia Toti Romani si Connexions Moldavie cu sprijinul AFCN
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded