Profile cover photo
Profile photo
amanda sofea
34 followers -
a simple person that have a simple sweeT smile,,,
a simple person that have a simple sweeT smile,,,

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Salam Lebaran #kosong-kosong
assalamualaikum..... SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR N BATIN.. Salam Lebaran untuk semua yang menyambut hari raya aidilfitri.. Cepat gila Ramadhan kali ni..  Moga dipertemukan lagi dengan Ramadhan yang akan datang.. amin Just nak post warna-warni...

Post has attachment
PENAT
assalamualaikum w.b.t.. Olla.. Dah lama an tak bergebang?? Act, rindu gila nak bergebang tapi tu la sejak2 dah menjadi wanita berkejaya ni letih memanjang..hahaha  * ayat clishe * Sejak gua bekerja ni, satu ja pertanyaan yang berlegar di kepala gua ni.. " M...

Post has attachment
COME N VISIT .. :)

Post has attachment
First of 2014
assalamualaikum.. Hi!! Salam maghrib, Salam 1 Malaysia, Salam bersalaman.. hahahaha.. * macam besa,ayat gua memang vanggang sikit *  Sebelum tu nak good bye to 2013 n welcome to 2014.. (^.^) Hurmm tahun ni gua tak pasang apa pun azam sebab gua taw memang az...

Post has attachment
First of 2014
assalamualaikum.. Hi!! Salam maghrib, Salam 1 Malaysia, Salam bersalaman.. hahahaha.. * macam besa,ayat gua memang vanggang sikit *  Sebelum tu nak good bye to 2013 n welcome to 2014.. (^.^) Hurmm tahun ni gua tak pasang apa pun azam sebab gua taw memang az...

Post has attachment
Jodoh Pasti Bertemu
assalamualaikum  Malam semua!! Sambil update sambil tengok idola kecil 6.. Best!! lagi syokk dari af.. hahaha .. (Y) Ok kali ni just nak share ngan semua tentang lirik lagu Afgan istan .. Gua memang suka afgan sebab lesung pipit.. dalam nak mampoih mcam les...

Post has attachment
Jodoh Pasti Bertemu
assalamualaikum  Malam semua!! Sambil update sambil tengok idola kecil 6.. Best!! lagi syokk dari af.. hahaha .. (Y) Ok kali ni just nak share ngan semua tentang lirik lagu Afgan istan .. Gua memang suka afgan sebab lesung pipit.. dalam nak mampoih mcam les...

Post has attachment
Jodoh Pasti Bertemu
assalamualaikum  Malam semua!! Sambil update sambil tengok idola kecil 6.. Best!! lagi syokk dari af.. hahaha .. (Y) Ok kali ni just nak share ngan semua tentang lirik lagu Afgan istan .. Gua memang suka afgan sebab lesung pipit.. dalam nak mampoih mcam les...

Post has attachment
Its Miracles
assalamualaikum.. Hi uolssss..Sehat semua?? * bajet macam boleh dengar ja kalo hampa jawab *.. hehehe .. This time gua nak share gud newssssssss.. Finally, gua bukan lagi penggangur terhormat.. Hahahaha.. Gua dah dapat keja.. unbelieveable.. Berkat doa fami...

Post has attachment
Anak2
Assalamualaikum!!!!!!! Dapat jugak gua update.. hikhikhik (~.^) Kali ni gua just nak share anak2 gua yang gua gilakkkkkk punya sayang r... Hahaha.. * Nampak an gua punya sayang dya macam mana.. hahahaha * Rindu gilak 2 orang ni, dah lama tak jumpa.. Abang g...
Wait while more posts are being loaded