Profile cover photo
Profile photo
Фестивал МАДЕС
225 followers
225 followers
About
Posts

Post has attachment
2018-05-11: Четврти дан 33. фестивала МАДЕС
1.  ОШ “Милија Ракић” – Церовац „Крокодокодил“ режија: Мерима Ђорђевић 2. ОШ “Милија Ракић” – Церовац „Маринине муке“      режија :   Ивана Станковић 3.  ОШ „Херој Света Младеновић“ , Сараорци -    ревијална  „Зачарана принцеза“ режија: Катарина Спалевић ...
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-10: Трећи дан 33. фестивала МАДЕС
1.   ОШ „Радомир Лазић“, Азања „Љубав у три чина“ режија: Игор Радовановић и Слађана Јелић 2. -  ОШ „Херој Радмила Шишковић“, Смедеревска Паланка   „Успавана Штрецилија“ режија: Мирослав Михајловић и Бојана Поштић 3. ОШ „Милан Благојевић“ , Наталинци „Исп...
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-09: Други дан 33. фестивала МАДЕС
1.  ОШ „Вук Караџић“, Смедеревска Паланка „ Принцеза и школа“ режија: Благица Живковић и  Сања Стевановић 2.  ОШ „ Олга Милошевић, Смедеревска Паланка „Хајдук у Београду“,  режија: Ивана Лазић 3.-  ОШ „Станоје Главаш“, Глибовац „Браћа Грим и принцеза Луиз...
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-11: КУД "Абрашевић" (2. део)
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-11: КУД "Абрашевић" (4. део)
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-11: КУД "Абрашевић" (3. део)
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-11:Додела награда и затварање Фестивала
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-11: КУД "Абрашевић" (1. део)
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-11: ОШ „Херој Света Младеновић“ , Сараорци - ревијална
„Зачарана принцеза“
режија: Катарина Спалевић
Add a comment...

Post has attachment
2018-05-11: ОШ “Милија Ракић” – Церовац
„Маринине муке“
режија: Ивана Станковић
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded