Profile cover photo
Profile photo
Mardiah Diana
1,143 followers -
Anugerah Terindah
Anugerah Terindah

1,143 followers
About
Mardiah's posts

Post has attachment
1ST GIVEAWAY BY BAJETCIPUTSELEREBESAR
Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa sudi bertandang dekat blog Anugerah Terindah ini...terima kasih yang tak terhingga MD ucapkan kepada semua...Baru berkesempatan nak update blog petang ni sebab sedari pa...

Post has attachment
Menu Malam Ni - Pulut Berlauk Ikan Masin + Sayur Campur
Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa sudi singgah dekat blog Anugerah Terindah ini...Entri pertama di hari kedua tahun 2017.Dalam dua hari cuti ni tak kemana-mana pun ada pun ke sedco Bukit Garam menjamu KFC...

Post has attachment
Hari Jadi Di Akhir Tahun 2016
Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sentiasa sudi berkunjung ke blog Anugerah Terindah... Selamat tahun baru yang tak lama lagi menjelang tiba..semga segala azam yang di impikan di tahun 2016 terlaksana dengan jayanya.......

Post has attachment
Segmen 12 Jam Bloglist #24 Mialiana.com
Segmen 12 Jam Bloglist #24 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 28 Disember 2016 , iaitu tepat jam 2.30 petang sehingga hari esok, 11.30 malam 29 Disember 2016 . Semua dijemput join. Sya...

Post has attachment
Hujung Minggu Ni Sbuk
Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa berkunjung ke blog Anugerah Terindah ini...Terima kasih atas kesetiaan korang semua kerana sentiasa berkunjung ke sini tanpa korang sunyilah blog Anugerah Teri...

Post has attachment
Mini Giveaway By Penselduabee
Malam ni lepas tengok episode terakhir drama 7 Hari Mencintaiku MD nak join Giveaway anjuran dari blogger  Radhia Razali . Jom join sebelum tarikh giveaway ni berakhir dan korang (  KLIK SINI  ) Giveaway ini akan berlangsung dari 24 November - 24 Disember 2...

Post has attachment
7 Hari Mencintaiku Drama Yang Menyentuh Perasaan Ku
Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pengunjung tegar yang sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog Anugerah Terindah...Terima kasih yang tak terhingga MD ucapkan kepada semua..... Sumber gambar : Google Mesti korang tak ketinggalan meng...

Post has attachment
Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah
Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang setia bersama blog Anugerah Terindah...Malam ni MD nak join giveaway anjuran blogger  Ain Syahirah . Nak join Giveaway ini jangan lupa korang (  KLIK SINI  ) tau...

Post has attachment
Wordless Wednesday #36
Perempuan yang rendah Ini kebiasaanya kuat emosi, Kuat badmood,kuat merajuk, Suka bermanja dan  Suka marah-marah.....huhu MD tergolong ker dalam perempuan yang rendah....hihi

Post has attachment
Wordless Wednesday#35 - Warna Kain Tema
Akan datang......
Wait while more posts are being loaded