Profile cover photo
Profile photo
Mardiah Diana
1,168 followers -
Anugerah Terindah
Anugerah Terindah

1,168 followers
About
Posts

Post has attachment
Cerita Hujung Minggu
Hujung minggu 13/01/2019 ada masa pergi jalan² ke Indah Jaya Waterpark Sandakan..  Tiket masuk Rm12 untuk orang dewasa dan kanak² kira harga sama jer.. Wanita mengandung dan kanak² di bawa ketinggian yang telah di tetapkan tidak di kenakan bayaran. Kak MD m...
Cerita Hujung Minggu
Cerita Hujung Minggu
mardiahdiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Teh Sedap Memang Sedap
Kemarin punya cerita.. Hujung minggu keluar jalan² ke pasar dekat jer dari tempat Kak MD.. Keluar sini mesti beli Teh Sedap ni.. Kalau tak beli rasa ada yang kurang tau..  Muka ada nampak happy bila dapat minum Teh Sedap ni.. Tak pernah rasa bosan minum Teh...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com
Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk g...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2019
Di tahun 2019 ...Alhamdulillah kita masih di beri kesempatan untuk menghirup seharian dah tadi.. Semoga kita sentiasa diberkati dipanjangkan umur dipermudahkan segala apa yang kita lakukan.  Dah lama rasanya tak menjenguk blog ni dah usang sangat nampaknya ...
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Baru Adik
Salam dan selamat hari Isnin terakhir di bulan Januari 2018...tak sedar cepat betul masa berlalu kita dah menghampir bulan February pulak...Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk kita semua...Baca jak tajuk jangan nak salah sangak ya...bukan rumah bar...
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Baru Adik
Salam dan selamat pagi Isnin terakhir di bulan Januari 2018...tak sedar cepat betul masa berlalu kita dah menghampir bulan February pulak...Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk kita semua...Baca jak tajuk jangan nak salah sangak ya...bukan rumah bar...
Add a comment...

Post has attachment
Baru Nak Try Test 2 Produk Ini
Salam dan selamat petang hujung minggu untuk semua nya...Lamanya tak bersiaran dekat blog MD ni...rindu teramat sangat dekat blog MD yang suam-suam ni...Walaupun cuma blog yang suam-suam tapi MD sayang dekat Blog Anugerah Terindah ni... January tahun 2018 t...
Add a comment...

Post has attachment
Cake Cheese Oreo Guna 3 Bahan Saja Yang viral
Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger yang MD sayangi dan hargai...Hujung minggu yang lalu MD duduk kat rumah jer tak ke mana-mana pun sebab mata kita sebelah kiri bengkak....Maaf lah baru nak update pasal kek yang tengah viral ni.....
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday My Adik
Salam buat semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa sudi singgah kat blog MD. Terima kasih MD ucapkan kepada semua.... 5/11/2017 minggu lalu adalah birthday adik bongsu MD...tak ada apa MD nak sambut cuma MD dapat hadiahkan seperti dalam gam...
Happy Birthday My Adik
Happy Birthday My Adik
mardiahdiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com  bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017  sehingga 11.59 malam 16 November 2017 . Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.  13 pemenang  bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge ma...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded