Profile cover photo
Profile photo
Atie putri
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Depa maiii lagi... Penilaian pss 16
Masih ingat pd post aku sebelum ini mengenai jawatan GPM yg telah diserahkan kpd cikgu lain.? Haa.. Rentetan yg baru berkesudahan hari ini.. Dan masih ingat tentang puan boss yg kdg2 aku ceritakan?? Selalu kagum dgn setiap perbentangan beliau.. Allah berika...
Add a comment...

Post has attachment
Glowing: ini rahsianya.
Okay..  Jom kita bongkar rahsia.. Hehe Sebab utama aku pilih produk ni setelah aku meyakini ia tdk mengandungi bahan kimia berbahaya. Kedua,  senang nak guna.  Ketiga,  mudah di cuci..  Ke empat,ringan texture dia..  Kelima,  aku bukan nak cantik tpi aku na...
Glowing: ini rahsianya.
Glowing: ini rahsianya.
atieputri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Glowing okay!
Last year ada budak pernah tanya "teacher xpakai make up ke? " Hahaha..  Okay bdk tu mmg busy body. Sibuk je dia ni tau.  Dia xtau cikgu dia ni kemain lagi rushing pagi2.. Lipstik pun xpakai dh sejak2 zahra korek lipstik. Pgg je bedak, zahra terus mai duduk...
Glowing okay!
Glowing okay!
atieputri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Good bye gpm.
Bahang tahun baru dah kian terasa.  We all dpt puan boss baru okay!  Hahaha Mcm jarang je aku bercerita ttg kerja kan. Hahaha..  Eh ke x..  Xkish la. Yg penting aku nak ckp aku dah dilepaskan jawatan sebagai GPM.  guru perpustakaan dan media.  Aku dpt title...
Good bye gpm.
Good bye gpm.
atieputri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
2016:i survived
Selamat tahun baru..  Hehehe.  Last entry was in august 2016..  Esok genaplah umur zahra setahun 5 bulan.  Cabaran tahun baru?  Aku masih lg belum dpt bertukar ke sisi En. D biarpun pelbagai usaha telah dilakukan. Mungkin masih belum cukup atau mungkin juga...
2016:i survived
2016:i survived
atieputri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
Semalam tau keputusan eg tukar.. Hanya tuhan yg tahu bertapa hancur luluhnya hati ini..  Air mata asyik berlinang saja. Pantang ckp sikit pasal eg tukar kompem berlinanh. Hari ni, p jumpa peg di ppd. Mngkin telah menjangkakan kehadiran insan2 duka lara sepe...
DuNiaKu aTiE
DuNiaKu aTiE
atieputri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Masih dukalara
Result eg tukar baru saja keluar.  Mama xdpt syg.  Mama xdpt nangis Bertabahlah kita di sini nak..
Masih dukalara
Masih dukalara
atieputri.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dilema si duka lara part 2
#nurimtiyazzahra  sudah setahun berulang alik setiap hujung minggu.. Moga Allah sntiasa berikan kesihatan yg baik untuk kamu sayang.. 7.35pm,anak mama dah tidur.  Walaupun ada masanya,pada saat2  getir,hati ini memberontak jugak,  "awk kt mana, awk kt mana"...
Dilema si duka lara part 2
Dilema si duka lara part 2
atieputri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Dilema si duka lara
November 2015 to november 2016. setahun dah sejak aku kembali bertugas selepas lahirkan zahra. Allah yg maha kuasa..  Tidak pernah terbayang dalam fikiran yg aku akn jaga zahra seorang diri di sni.. Tipu la aku cakap, xdak air mata yg mengalir.. Ckp je pasa...
Dilema si duka lara
Dilema si duka lara
atieputri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Titipan buat zahra_hati budi
Buat anak mama yang disayangi. Assalamualaikum.. Lagi 3 hri genalah umur setahun anak mama ni.. Terlalu banyak yg mahu mama ceritakan tp untuk malam ni ckupla mama kisahkan ttg hati budi manusia.. Zahra, Mama nak zahra tahu, kita dikekelilingi orang baik2.....
Titipan buat zahra_hati budi
Titipan buat zahra_hati budi
atieputri.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded