Profile cover photo
Profile photo
Ayu Farahana
138 followers
138 followers
About
Ayu's posts

Post has attachment

Post has attachment
8 SHARE: 4 Malaysian Women With Stunning Youthful Skin. 1 Beauty Secret. Want To Find Out?
Assalamualaikum & Hi! Selamat pagi warga bloggers :) source: tumblr Simple 3-Step Routine For Stunning Youthful Skin. Find Out How These Women Achieved It HERE .

Post has attachment
One Step Closer 2017
Assalamualaikum & Hi! Selamat pagi warga bloggers :) Ini adalah sambungan dari entri KLS 2017 . KLS yang lepas ayu cuma pergi satu hari tapi kali ni ayu siap tidur dekat Universiti Malaya (UM)! Program ni berlangsung 2 hari 1 malam. Nak tahu apa yang berlak...

Post has attachment
8 SHARE: A Sweet Gift Perfect For Anyone Who’d Love To Have Stunning Youthful Skin
Assalamualaikum & Hi! Selamat petang warga bloggers :) source: google There's no better gift you can give yourself or your loved ones than a healthy glow! More details on Olay's Regenerist Miracle HERE .

Post has attachment

Post has attachment
Review: Scrub Hilang Daki
Assalamualaikum & Hi! Selamat malam warga bloggers :) Sekian hari telah ku menyepi, kini ku kembali. Ala, tak lama pun dekat seminggu je sebab nak ambil mood typing dalam post ni. Alkisahnya penat tempoh hari yang dah berlalu beberapa lepas dan dengan kesib...

Post has attachment
GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE
Assalamualaikum & Hi! Selamat pagi warga bloggers. WISH: Selamat Hari Lahir Niyaz! Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki :)

Post has attachment
Review: Bangi Wonderland, Bangi
Assalamualaikum & Hi! Selamat pagi warga bloggers :) Harini mood is okay, jadi kita bolehlah membaca entri pada hari ni. Berbalik pada tajuk, kepada peminat-peminat yang suka sangat pergi waterpark ni bolehlah baca entri ni! Kepada penduduk berdekatan seper...

Post has attachment

Post has attachment
8 SHARE: Antara Lagu-Lagu Yang Disukai Kaum Lelaki Tapi Malu Nak Mengaku. LOL!
Assalamualaikum & Hi! Selamat tengahari warga bloggers :) source: tumblr Tak sangkanya lelaki pun minat semua lagu-lagu ni. OMG! Cuba usha SINI kalau nak tahu apa sebenarnya lagu yang lelaki minat ni.
Wait while more posts are being loaded