Profile cover photo
Profile photo
Nur Haziqah
About
Posts

Post has attachment
Erti rindu terhadap mu cikgu :')
 detik..detik berakhirnya cikgu tersayang di sekolah ,serius sayang sngt dekat cikgu murni setiap kali dia akan tnya aku "ziqah siapa je dtg?" "ziqahh tolong saya" hem, kalau cikgu tahu  saya dah anggap cikgu macam kakak saya ...tak yah pelik lah kenapa kak...

Post has attachment
**
 assalammualaikum ya ukhti, dah lama ziqah tak update blog ,agak bz dengan peperiksaan doakan ziqah ye semua,hari ni  nak cerita pasal insan ,perasan tak kadangg2 bila dlm kesusahan allah hadirkan seorang insan salah satu dri nya ialah insan yg akan bawa ki...

Post has attachment
Hari-hari indahku :)
jumaat haritu ngaji dengan ustazah terasa macam best je :) sejuk je hati ni tiba turn aku takut juga kalau hukum harkat aku yang al-fatihah tu ada banyak salah tapi alhamdulilah ustazah cakap aku mmg terbaik :* hukum harkat semua betul terima kasih ustazah ...

Post has attachment
Super Duper Awesome Giveaway by Hannan
credit : banner to KAK SHA {Click Banner Untuk Join) 11.12.13 - 20.1.14 Top Referral  x1 Blouse x1 Skirt x2 Pasang brooch Bunga-2 x1 Lipgloss babylips x1 Purse / handphone pouch x1 Cash RM50 Top Referral 2  x1 Blouse x1 Shawl x1 pasang Brooch Bunga-2 x1 E...

Post has attachment
Mencari Sponsor
\ Sapa sudi menjadi sponsor for GA saya nanti PM saya di fb saya --> Haziqah   sila nyatakan maklumat seperti berikut : Nama,syarat2 yg di kehendaki,dan ingin sponsor apa ... permulaan pencarian sponsor sehingga 30/11/2013 dan GA akan bermula pada 1/1/201...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
HAPPY GIVEAWAY BY AIN RAHMAN
Assalammualaikum dan salam sejahtera dah lama saya tak on blog jadi harini saya ada join satu GA ni saya harap korang semua yg dah singgah blog saya tuh boleh tolong join dengan klik banner dekat atas tuh :) tarik tamat dia harini so better cepat  10 malam ...

Post has attachment
Smile :)
hai-2 korang lama betul ziqah tak on blog kan,kan? korang apa khabar? mesti baik kan?ziqah okeyh jer disini cuma tak lama lagi exam nk hmpir tahu-2 jela sekrg ada sistem pbs ni lagi menyusahkan ziqah ,so tahu depan ziqah #TeamPBSMR laa ...doakan yg terbaik ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded