Profile cover photo
Profile photo
syaafi sushi
140 followers
140 followers
About
Posts

Post has attachment
Mrs.....
Assalamualaikum semua... Kenapa terkejut ke... hahahha.. after 5 months and now i come back... but not really come back.. klu ade wi-fi bleh je selalu update.. Cuba tengok title entry kali ni.. ''mrs...'' ya... i am married now... yeeaa.... Alhamdulillah da...
Add a comment...

Post has attachment
subhanaAllah...
Assalamualaikum.. Firstly fiza nak ucap selamat menyambut bulan ramadhan.. semoga ramadhan kali ini dapat lah sama2 kita beramal dengan lebih lagi.. Fiza nak share satu gmbr yg fiza dah screenshots dari Twitter tadi.. Harap semua dapat ambil ikhtibar.. Mari...
Add a comment...

Post has attachment
puaskan hati semua orang
Assalamualaikum... Selamat malam.. lama fiza x berblog.... Alhamdulillah fiza dah dpt keje... Fiza nk cerita berkenaan puas hati... bagi fiza kite sebagai manusia biasa mmg x akan dapat puaskan hati semua orang..tp apasalahnya cube memahami seseorang itu.. ...
Add a comment...

Post has attachment
syaafi sushi commented on a post on Blogger.
wah... kak mieza update pasal haniz suraya lah.. hehhe..
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Anonymous comment
Assalamualaikum dan selamat pagi =) Selamat berhari Jumaat =) Pagi ni Fiza buka E-mail untuk cek e-mail lah macam biasakan, tetapi ade yang membuat Fiza ragu2 berkenaan email oleh "Anonymous" yang komen di entry Fiza tetapi tidak keluar di blog, hanya kelua...
Add a comment...

Post has attachment
minta pandangan orang ramai.
Assalamualaikum dan selamat malam semua. Rasulullah SAW telah bersabda dalam sebuah hadisnya yang bermaksud : “ Apabila telah berkahwin seseorang hamba itu, maka dia
telah pun melengkapi separuh daripada agamanya. Maka bertaqwalah ia
kepada Allah di separ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
syaafi sushi commented on a post on Blogger.
SubhanaAllah, semoga mereka mendapat hidayah Allah SWT.
Add a comment...

Post has attachment
Boss Lama
Assalamualaikum, Petang yang hangat, bahang, panas, fuh~~~~~ ( kalau lah dapat mkn cendol ni sedap kot ) selagi kemarau x habis, selagi itu lah kita akan hadapi kehangatan ini. Ini semua kerana perubahan monsun. Tapi di jangkakan pertengahan bulan Mac akan ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded