Profile cover photo
Profile photo
Farah Waheeda
187 followers
187 followers
About
Posts

Post has attachment
Dr.Cinta Punye Blog~: Ummi life update
Dr.Cinta Punye Blog~: Ummi life update
dirikudrcinta.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Changes
Bismillahirrahmanirrahim. In The Name of Allah The Most Gracious and the Most Merciful. Salam to all readers :) * Aku belek newsfeed. Dari satu status ke satu status. Alhamdulillah, semuanya berita gembira, dari berita rakan-rakan yang dah dipostingkan ke...
Dr.Cinta Punye Blog~: Changes
Dr.Cinta Punye Blog~: Changes
dirikudrcinta.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Projek Mini Public Usrah
Bismillahirrahmanirrahim. In The Name of Allah The Most Gracious and the Most Merciful. Salam to all readers :) Ya rabbi, almost 4 months kita menyepi :P ya, saya masih ada, masih wujud ;) Dalam masa 4 bulan ni, suami dah macam macam cara pujuk suruh update...
Add a comment...

Post has attachment
II- Ba'da Asar
Bismillahirrahmanirrahim. In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful. Salam to all readers. xxxx nanti tiba suatu masa  orang yang kita ingat tidak boleh hidup tanpa kita  rupanya sudah lama bahagia dengan hidup barunya  masa itu hanya tin...
Dr.Cinta Punye Blog~: II- Ba'da Asar
Dr.Cinta Punye Blog~: II- Ba'da Asar
dirikudrcinta.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Allah sayang kamu ❤
Bismillahirrahmanirrahim. In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful. Salam to all readers :) Bila Waktu Telah Berakhir Instrumental by Opick * Firman Allah s.w.t (surah al-Baqarah ayat 165) Maksudnya: “Ada di antara manusia, orang yang ...
Add a comment...

Post has attachment
I-Pengantin Muslimah
Bismillahirrahamanirrahim. In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful. Salam to all readers.  Waaah first entry for 2014. and it's already March! Biasa la sekarang tengah musim praktikum. As a final year student sememangnya macam macam ben...
Add a comment...

Post has attachment
You.
Add a comment...

Turn to Allah before return to Allah.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kalau tak malu, buatlah apa yang kamu suka
Bismillahirrahmanirrahim. In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful. Salam to all readers :) *Lama tak jenguk belog, rindu Pernah rasa suka dekat someone? Pernah adore someone tu gile-gile punye? Lepas tu korang rancang cemana nak tackle ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded