Profile cover photo
Profile photo
Mrs Velentine
762 followers
762 followers
About
Posts

Post has attachment
Program Jom Baca Bersama 10 Minit
Assalammualaikum... 24.04.2018 merupakan hari JOM BACA BERSAMA UNTUK 10 MINIT ..Ianya adalah program daripada Perpustakaan Negara Malaysia yang dilaksanakan oleh perpustakaan, sekolah dan jabatan  seluruh Malaysia.. Perpustakaan MV berkesempatan untuk menga...
Program Jom Baca Bersama 10 Minit
Program Jom Baca Bersama 10 Minit
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terdelete Komen
Assalammualaikum.... Terdelete Komen...huhu...inilah tangan klik lain mata tempat lain..harunya....huhu..nasib baik lah tak terdelete entry kalau entry lagi lah haru...huhu sudah lah blog ni dah kategori bersawang sebab dah lama tak berupdate...tup tup bila...
Terdelete Komen
Terdelete Komen
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pembedahan Gigi
Assalammualaikum... Sabtu 14.04.2018 syamimi ada satu pembedahan gigi di Hospital Wanita dan Kanak-Kanak Likas. Kalay ikutkan tarikh pembedahan yang diberi adalah 18.Mei.2018 kebetulan khamis tu nurse dari bahagian pakar klinik gigi call tanya sabtu ni ada ...
Pembedahan Gigi
Pembedahan Gigi
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Zen Optical Outlet Sdn Bhd
Assalammualaikum Alkisahnya...Cermin mata wani patah dipijak orang dewasa masa sembahyang di masjid...sudahlah tue lepas pijak terus jalan..tanpa rasa bersalah sekurang-kurangnya cakaplah sesuatu...sorry kah apa kah..dia main jalan jak so MV pergi kedai Zen...
Zen Optical Outlet Sdn Bhd
Zen Optical Outlet Sdn Bhd
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hui Barang Kemas Kedua
Barang kemas hui kedua Assalammualaikum Alhamdulillah...hui barang kemas kedua MV...kali ni MV ambik Rantai tangan.Jumlah Hui RM60 x 6 bulan...MV tambah sikit untuk ambil rantai tangan corak sauh ni...tak besar takpa janji ada..sikit2 lama-lama jadi bukit L...
Hui Barang Kemas Kedua
Hui Barang Kemas Kedua
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Designer Abang Cengeh & Sayangku Cik Tiramisu
dapat promosi postage RM4.00  Assalammualaikum... Lagi shopping di karangkraf mall  ..Macam biasa ambik yang promosi punya..kali ni MV dapat yang promosi postage juga hurray hurray ....so dua buku campur postage RM22.00 oklah ....MV ambik novel : Designer A...
Add a comment...

Post has attachment
Reward 8Share-Story Time Mission 2: Trouble In Poo -Radise
tq 8share Assalammualaikum... Alhamdulillah dapat Reward 8Share-Story Time Mission 2: Trouble In Poo -Radise dapat lah RM20.00 masuk dalam account 8share MV...kalau ada rezeki bolah lah cashout dengan 8 coin lepas ni.. Sebab bulan April 2018 8 share dah tuk...
Add a comment...

Post has attachment
Hasil shopping Di Karangkraf Mall
3 lagi koleksi novel  Assalammualaikum... Hasil shopping di  KARANGKRAF MALL   ...dapatlah 3 buah novel dengan harga 4+ termasuk postage :- My Lovely Tengku - Pitteriah Abdullah  My Lovely Tengku 2 - Pitteriah Abdullah  Darlingku Minah Angau - Rabihah Nur R...
Hasil shopping Di Karangkraf Mall
Hasil shopping Di Karangkraf Mall
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tiada Arah Jodoh Kita-Ezza Mysara-
so lepas ni baca buku jak lah  Assalammualaikum... Lagi satu novel sebagai tambahan koleksi dalam Mini library MV...Tiada arah jodoh kita tulisan ezza mysara....tengah main kat slot akasia....tapi MV memilih untuk membaca novel..sebab nak follow dramanya pa...
Tiada Arah Jodoh Kita-Ezza Mysara-
Tiada Arah Jodoh Kita-Ezza Mysara-
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cashout 8Share Lagi
Assalammualaikum Hi haikalayuwani , Congratulations! You've succeeded in your Quick 5 Mission, which required you to share this Special on your Facebook timeline and include a caption with someone tagged. Your reward of RM5 has been credited to your wallet....
Cashout 8Share Lagi
Cashout 8Share Lagi
msvelentine.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded