Profile cover photo
Profile photo
Sal Wawa
1 follower
1 follower
About
Sal Wawa's posts

Post has attachment
Omelan dari hati...
Kadang-kadang, kita cuba untuk berubah ke arah lebih baik.. namun, adakalanya datang ujian untuk menguji keteguhan niat kita... dan adakalanya hampir-hampir tewas dek ujian itu.. Duhai hati, teguhkan niatmu walau sesukar mana pun ujian yang datang melanda.....

Post has attachment
Vita-Lea for Children Chewable - Multivitamin terbaik untuk si manja anda
As-salam... Ada tak mommy kat sini yang tengah tercari-cari multivitamin yang bagus untuk si manja anda? Cer angkat tangan sikit... hehe Saya dulu pun masa anak sulung masih kecil (macam la dah besar sangat sekarang ni) selalu menghadapi masalah anak kurang...

Post has attachment
Promosi bulan Februari 2015
As-salam... Mungkin ramai yang ingin tahu, apa promosi yang ditawarkan oleh Shaklee pada bulan ni kan... Jom kita tengok... hehe Haa, menarik kan... apa tunggu lagi... jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan produk-produk hot yang tengah dalam promosi ni ...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru
As-salam... Rasanya masih belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua pengunjung blog Kedai Kami... Lama betul saya tak update blog ni dan mengabaikan blog ni... huhu... Keterbatasan masa sejak kebelakangan ini... Apa pun, diharapkan ...

Post has attachment
Promosi November 2014
As-salam.. Mai mai mai... promosi Shaklee untuk bulan November 2014 Beli Omega Guard 6 percuma 1 Wah.. berita best buat pengamal omega.. Omega ni banyak tau khasiatnya.. Rugi kalau tak cuba.. Buat anda yang ingin mendapatkannya boleh la hubungi saya: PM FB ...

Post has attachment
**
Entri ini adalah sticky post. Sila scroll ke bawah untuk melihat entry baru ******************************************************** As-salam... Berita buat semua pengunjung dan pelanggan Kedai Kami.. Bulan ini Shaklee menawarkan 2 promosi serentak... Wow...

Post has attachment
Zinc Complex Shaklee
As-salam... Hari ni saya nak berkongsi dengan ada berkenaan Zinc Complex dari Shaklee. Jom kita intai-intai apa keistimewaan supplement ni sehingga mendapat tempat di hati pengamal vitamin dan supplement, dan semestinya saya sendiri.. Keistimewaan Zinc Comp...

Post has attachment
PROMOSI ISTIMEWA SHAKLEE - SEPTEMBER 2014
As-salam... Berita buat semua pengunjung dan pelanggan Kedai Kami.. Bulan ini Shaklee menawarkan 2 promosi serentak... Wowww... jangan lepaskan peluang ni... Collagen buy 6 FREE 1 Mealshake buy 3 FREE 1 Ha, apa tunggu lagi... cepat2 grab kedua-dua promosi n...

Post has attachment
Meal Shake Shaklee
Ada di antara anda yang gundah
gulana kerana anak anda memilih makanan atau pick eater? Ataupun anak anda
kerap dijangkiti penyakit ‘normal’ sekiranya dihantar ke taska? Jangan gundah, jangan risau. Apa
kata anda cuba berikan anak anda Meal Shake dari Shakl...

Post has attachment
PROMOSI ISTIMEWA SHAKLEE - SEPTEMBER 2014
As-salam... Berita buat semua pengunjung dan pelanggan Kedai Kami.. Bulan ini Shaklee menawarkan 2 promosi serentak... Wowww... jangan lepaskan peluang ni... Collagen buy 6 FREE 1 Mealshake buy 3 FREE 1 Ha, apa tunggu lagi... cepat2 grab kedua-dua promosi n...
Wait while more posts are being loaded