Profile cover photo
Profile photo
Nurfarah Harryna
435 followers -
Blogger Since 2009
Blogger Since 2009

435 followers
About
Nurfarah's posts

Post has attachment

Post has attachment
Review VIVO V5
Assalamualaikun dan salam sejahtera.  Hari ni aku nak review pasal smart phone.  Setelah 4 tahun lebih Samsung Note 2 aku berkhidmat..dan tiga kali tukar bateri..serta menunjukkan tanda-tanda meragam yang rasa nak lempang je..sebab terpaksa 3-4 kali cas dal...

Post has attachment
Tempahan Design Blog dari Zamri De'Xandra Agent
Assalammualaikum, Pembuka tahun 2017 Cik Farah menerima tempahan dari Zamri De'Xandra Agent.. Untuk tempahan kali ni, idea 100% diserahkan kepada Cik Farah, pemilik blog cakap tak kisah pasal design blog..asalkan orang suka lihat, rasa macam wangi-wangi je ...

Post has attachment

Post has attachment
Tempahan Design Blog dari Ayu Life Planner AIA Takaful
Assalamualaikum, Tempahan akhir tahun 2016 lagi, Kali ni tuan blog tempah full template dengan tapak blog sekali (permulaan isi kandungan buat blog) Blog kali ni thema merah putih bersesuaian dengan thema biz yang dijalankan. Blog design lebih formal. Heade...

Post has attachment
Tempahan Design Blog dari Aloe Vera Putrajaya
Assalamualaikum, Maaf sebab lewat nak review tempahan design dan edit blog. Banyak temphan tak sempat nak update..tak apa kita review satu persatu. Biar satu temphan satu review entry, baru puas nak review, ye dakk...kalau ikutkan nak sumbat semua dalam sat...

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman masuk wad.
Tanganku bengkak, maybe bengkak urat kena jarum. Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Tak tahu nak menagis atau nak menjerit sekuat hati..rasa macam mimpi je kena masuk wad..cubit pipi rasa sakitnya..maka ini bukanlah mimpi..sebenarnya kenyataan yang patut...

Post has attachment
Tempahan Edit Blog 2016-2017
PROMOSI TEMPAHAN EDIT/DESIGN BLOG HANYA  RM XX.00 SAHAJA (HARGA MAMPU MILIK) 💟(Untuk entry terbaru boleh rujuk/scroll di bawah)💟 Assalamualaikum, Alhamdulilah ramai yang menempah sempena promosi harga untuk edit blog ni.😍 Promosi ini untuk full template ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded