Profile cover photo
Profile photo
Alfa Cars & Travel Варна - Лицензирана Тур Агенция, Туроператор, Екскурзии, Трансфери, Почивки 9000
5 followers -
Тур агенция, Туроператор, Екскурзии, Трансфери, Почивки, Туристическа агенция Варна, Фирма за екскурзии, Фирма за трансфери, Пътувания Варна
Тур агенция, Туроператор, Екскурзии, Трансфери, Почивки, Туристическа агенция Варна, Фирма за екскурзии, Фирма за трансфери, Пътувания Варна

5 followers
About
Posts

Post has attachment

Трансилвания - Сибиу, Хунедоара и Турда
Дата: 16-18.09.2016
3 Дни / 2 Нощувки

1 ден – 550 км.
03:00 отпътуване от Варна към Сибиу .Около 14 ч. пристигане. Посещение на етнографския музей на открито Астра .Настаняване в хотела. Кратка почивка след което започва пешеходен тур. Забележителностите на града са: Големия площад, Малкия площад, Кулата на градския съвет, Католическата църква , Моста на лъжците, музея Брукентал и др. Свободно време. Нощувка.

2 ден – 280 км.
Закуска. В 08.00 ч. Отпътуване за гр.Турда. По пътя разглеждане на град Алба Юлия . Обиколка на града с посещение на Старата крепост над града, Княжеския дворец, Православната църква на коронясването, Музея на Обединението и др. След обяд пристигане в Турда и разглеждане на солната мина. Връщане в гр. Сибиу вечерта .Нощувка.

3 ден – 650 км.
Закуска.В 09.00 ч. отпътуване за гр. Хунедоара. Посещение на замъкът Хуния, известен като кралския дворец на унгарския род Корвин . С красотата и величието си замъкът се нарежда на едно от първите места сред замъците по света. Обявен е за най-красивата дворцова постройка в Румъния. През 1320 година започва строежа му, а през 1458 година Матиас Корвин става крал на Унгария. Той залавя граф Влад Цепеш и го затваря в замъка Хунедоара цели 7 г.

След обяд отпътуване за България. Късно през нощта пристигане във Варна.

Входни такси:

Замъкът в Хунедоара- 25 леи
Такса за Алба Юлия- 15 леи при мин. 20 туристи
Солна мина Турда - 25 леи

052 80 81 11
www.alfatravelbg.com
Add a comment...

Post has attachment
Усетете енергията на Свещената планина Родопи чрез триадата Белинташ - Кръстова гора - Караджов камък

Приготви раницата, здрави обувки и се разходи с Alfa Travel до Родопи планина, за да се докоснеш до мистериите на българските земи! България е един от трите основни енергийни центъра на планетата Земя, наред с Тибет и района между Чили и Перу. Един от най-големите и силни енергийни центрове, не само в България, но и в света, се намира в Източни Родопи.
Ще посетим комплекс от светилища в тази част от Родопите – Белинташ, Караджов камък, Кръстова гора. Триадата има силно енергиен заряд и действа зареждащо, отпускащо, някак мистично, пречистващо. Природата помага да станеш по-устойчив и здрав. Енергията на Земята , наречена кундалини , излиза на повърхността и всеки може да се пречисти и зареди с нови сили. Чрез светилищата древните траки пресъздавали три свята – на мъртвите, на боговете и на живите.

Заповядайте с нас на 16.07.2016.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Ние от Alfa Cars & Travel пожелаваме успешен сезон на всички #туристически #агенции и на всички останали колеги, които са в този бранш!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded