Profile cover photo
Profile photo
Q-Consult Progress Partners
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
We hebben een nieuw label gelanceerd voor audits: CheQ. De dienstverlening van CheQ centreert zich rondom drie activiteiten:
- het ontwikkelen van een bedrijfs- of branchespecifiek meetsysteem of auditmodel (design),
- het implementeren en uitvoeren van metingen (audit) en
- het genereren van input ter verbetering van een product of dienst (feedback).

http://www.cheq.nl/
Add a comment...

Post has attachment
Een Lean ISO 9001:2015 hoe komt het samen? Met een gemiddelde waardering van een 8,6 kijken wij zeer tevreden terug op de workshop over Lean Management en ISO 9001 die 11 maart j.l. plaatsvond. Lean is een verbeterfilosofie waarbij de klant en de klantwaarde centraal staan. Het doel is om alle activiteiten die geen klantwaarde toevoegen – verspillingen – te verwijderen uit het proces. http://ow.ly/KL0Yn
Add a comment...

Post has attachment
Inlevingsdag bij Unigarant: http://ow.ly/KhRyF
Letselschade goed behandelen vraagt om de juiste benadering van het slachtoffer. Maar, wie is ‘het slachtoffer’? Om daar meer inzicht in te krijgen, organiseerden wij een inlevingsdag voor Unigarant. Doel van manager Peter Schreuder Jonkman was om zijn team inzicht te geven in de belevingswereld van slachtoffers. Meestal worden trainingen ingezet om vakkennis te vergroten. Nu lag de focus juist op communicatie.

"Door deze ervaring tijdens de inlevingsdag, ben ik schades nu anders gaan behandelen", zegt Chiel Alberts, schadebehandelaar in het team van Unigarant.
Add a comment...

Post has attachment
Lean Bouwen is in ontwikkeling!lean bouwen roadmap: http://ow.ly/KhR41

In de afgelopen jaren is er veel ervaring opgedaan met Lean Bouwen.

Daarom hebben wij het initiatief genomen om samen met enkele relaties de 7 stappen van Lean Bouwen tegen het licht te houden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Volg de 8-daagse Lean Six Sigma Green belt to Black belt training van Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs ism onze opleidingstak LearninQ. Deze vindt plaats op 13 en 14 april, 11, 12, 26 en 27 mei, 8 en 9 juni 2015. Kijk op: http://ow.ly/K7NhC
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Stichting Keurmerk Letselschade en Q-Consult verlengen samenwerking met drie jaar
In 2012 is de Stichting Keurmerk Letselschade (SKL) gestart met toezicht op haar leden door middel van audits. Zij is daarvoor de samenwerking met ons aangegaan.

Onlangs hebben wij gezamenlijk besloten onze samenwerking te verlengen en een nieuw contract aan te gaan voor de periode 2015 t/m 2017. http://www.qconsult.nl/actueel/nieuwsbericht/stichting-keurmerk-letselschade-en-q-consult-verlengen-samenwerking.html
Add a comment...

Post has attachment
Lean Bouwen: Kunnen wij u helpen met het samen invoeren van een lean bouwen roadmap? http://ow.ly/JQj2i

Dit decennium staat in het teken van de transitie van technische bouwer naar organiserende aannemer. In de sector bouw & infra helpen wij bedrijven met:

- het ontwikkelen van een visie en strategie in ‘Lean Bouwen’.
- het ontwikkelen van een organisatiebrede roadmap.
- het vertalen daarvan naar de projecten.
- het samen invoeren van de lean bouwen roadmap.
- Lean minded worden en werken.
Op deze manier dragen wij onze kennis over en wordt Lean Bouwen uw way of life en bedrijfsvoering.
Add a comment...

Post has attachment
Gelukt! Q-Consult begeleidt meer dan 1.100 collega's van VolkerRail in slimmer samenwerken http://ow.ly/IBinF
Add a comment...

Post has attachment
Imago onderzoek bij Raasveld Expertise.
Perceptie en imago zijn belangrijke factoren in de letselschaderegeling. Hoe vaak hoort u niet: “weer een zaak met verzekeraar X, ik bereid me vast voor op een lang en slepend traject,” of “belangenbehartiger Y zit in het dossier, dat wordt weer vechten.”
Hoe staat uw organisatie bekend in de markt? Welk imago wordt u toegedicht? Welke invloed heeft dat op de schaderegeling? Sluit het imago aan bij uw organisatiedoelen? Raasveld Expertise liet het onderzoeken: 
Add a comment...

Post has attachment
Er gaat 1 miljard euro per jaar om in de letselschadebranche, een serieuze industrie. Op een complexe letselschade zijn al snel 6 tot 10 professionals betrokken. Wanneer u nieuw bent in de branche, is het lastig inzicht te krijgen in wie wat doet.

Deze masterclass geeft u inzicht en antwoord op hoe de branche in elkaar zit, van slachtoffer tot toezichthouder. http://ow.ly/IBkNW
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded