Profile cover photo
Profile photo
Umie Balqis Batrisyia
71 followers
71 followers
About
Posts

Post has attachment
Menghapus Jejakmu
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hamboi3 kakak!!! Bukan main dh skrg ye.. Tpi mcm terbest plak layan lagu ni.. knp eayh Kucoba untuk lanjutkan hidup Engkau bukanlah segalaku Bukan tempat tuk hentikan langkahku Usai sudah semua berlalu Biar h...

Post has attachment
Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi 2019
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Syarat - Syarat Untuk Menyertai "Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi 2019" 1. Follow Blog  Faiq Najmi   *wajib 2. Follow IG  @heyfaiq   Like  Faiq Najmi   *wajib 3. Subscribe Youtube Channel  Faiq Najmi   ...

Post has attachment
Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Syarat-syarat Klik banner untuk JOIN Tarikh tutup penyertaan:  31 Disember 2018 - 11.59 pm

Post has attachment
Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K.
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Let's do this !  Syarat - syarat ; 1. WAJIB follow  Blog  dan  Instagram  S.K. 2. Buat entry bertajuk "Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K." dan hantarkan link pada entry ini sahaja . Dateline : 12....

Post has attachment
GIVEAWAY BUKU by budakvanilla
" macam mana boleh terjebak dengan buku? "  Masa zaman sekolah dulu2, kat sekolah kerap buat pesta buku. Jadi terjebak lah membeli koleksi 'Nancy Drew'. Tudia, sampai la sekarang keterjebakan dah jadi macam kehobian (ade ke bahasa mcm tu?). Ayah pulak selal...

Post has attachment
Alpha
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila hujung minggu mcm ni lah. Semua2 dh settle, apa lgi, menonton je lah.. Umie pulak mmg suka menonton cerita2 mcm ni.. tpi.. mmg syiok dilayan In the prehistoric past, a young man struggles to return home ...
My Happy Ending Story: Alpha
My Happy Ending Story: Alpha
umienurpu3.blogspot.com

Post has attachment
Thalasemia
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Thalasemia @ Talasemia ialah satu penyakit yang diwarisi iaitu penyakit kekurangan hemoglobin dalam sel darah merah. Hemoglobin merupakan bahan yang mengangkut oksigen dan memberi warna merah kepada darah. Se...

Post has attachment
Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz
Hadiah2nya amat menarik hokey Untuk syarat2nya, senang je. Sila kunjungi  messarah blogspot Tempoh giveaway berlangsung bermula 4 hingga 30 November 2018 Rasulullah s.a.w. bersabda: Allah s.w.t. berfirman: عن النبي صلى اللهم عليه وسلم يرفعه إلى الرب عز وجل ...

Post has attachment
Bersyukurlah nikmat akan bertambah
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Allah SWT berfirman: “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmat-Ku), maka sesungguhnya azab-Ku sangat pedih.” (QS. Ibrahim [14]: 7) Syukur...

Post has attachment
BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAZURIAH MOHAMED
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Klik banner untuk join Syarat giveaway ni sangat simple. Tak susahkan korang dan tak bazirkan masa korang. Jadi apa tunggu lagi? Join laaa! TARIKH TAMAT :  31 OKTOBER 2018 Sanah helwah ya ukhti. Semoga panjan...
Wait while more posts are being loaded