Profile cover photo
Profile photo
Nor Aisya
29 followers
29 followers
About
Nor's posts

Post has attachment
Mengapa Kita Perlu Memakai Perfume aka Minyak Wangi
Perlu ke pakai? Tak perlu jika kita dah semulajadi
wangi..hahaha. Selalukan kalau balik kerja waktu pagi, dimana orang lain keluar
bekerja waktu pagi dalam lif mesti lekat tinggal bau perfume. “Siapalah yang
pakai perfume semerbak ni? tertumpah ke ape?” hah...

Post has attachment
PERFUME DAN PERSONALITI DIRI
LAIN orang, lain seleranya. Begitu jugalah dari segi jenis wangian kegemaran bagi setiap individu. Ada yang suka haruman berbau floral, ada yang suka berbau segar dan ada juga yang sukakan wangian berbau seperti coklat dan vanilla. Jangan tak tahu, daripada...

Post has attachment
SPECIAL REQUEST DARI AGEN HIZASHA
Amanah dari Allah. Special request dari agen. Full pakej perniagaan bagi produk HIZASHA. Kami telah menyediakan set lengkap perniagaan bagi sesiapa yang ingin berjinak2 untuk menambah duit sampingan. Katanya makan gaji sahaja tidak cukup. Apatah lagi nak me...

Post has attachment
Beliau HAMPA dan rasa TERTIPU.
Perkongsian kisah benar. Beliau HAMPA dan rasa TERTIPU. bermula dengan perasaan sangsi..skeptikal dan tidak mudah percaya dengan produk tempatan. Beliau mula membeli produk minyak wangi semuanya yang berharga ratusan..tetapi beliau tetap HAMPA dengan kualit...

Post has attachment
Huru hara mok cik
Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi.... Produk HIZASHA semakin di hati.... Xmenang tangan dibuatnya... Ini la penangan MMM jan 2016.. Terima kasih dr azizan osman ------------------------------------------------------ Nak jadi agen. Komen "agen" ---------...

Post has attachment
BAU BADAN PUNCA PENCERAIAN?
Tau
tak salah satu punca pasangan bercerai adalah bau badan mcm ikan?? Jgn
main².......Tak kisahlah, bau badan mcm ikan ke, mcm beruang ke, mcm tong
sampah ke, yg penting bukan saja suami atau isteri tak suka, jiran sebelah
rumah kita pun tak suka. Tak caya...

Post has attachment
BETULKE BADAN KUAT BERPELUH TAK BOLEH GUNA PERFUME
KUAT BERPELUH DILARANG PAKAI PERFUME? tidak semestinya.. Bagi anda yang suka melakukan aktiviti luar, anda dinasihatkan untuk membersihkan badan terlebih dahulu sebelum menyembur minyak wangi ya! Satu tips untuk minyak wangi kekal lebih lama bagi individu y...

Post has attachment
PERFUME PALING SESUAI DAN MURAH
Tips bagaimana memilih perfume yang sesuai :- Beberapa tips yang anda boleh gunakan untuk memilih minyak wangi yang sesuai untuk anda. Baiklah tanpa membuang masa berikut merupakan beberapa tips yang anda boleh cuba :- 1.Cuba Minyak Wangi Pada Waktu Tengah ...

Post has attachment
JANGAN SALAHKAN WANITA JIKA LELAKI SUKAR CARI JODOH
Telah dikatakan yang wanita akan lebih tertarik kepada
lelaki kerana baunya berbanding dengan gayanya. Ini kerana The Sciense of Attraction ada kaitannya dengan
bau; ini adalah perkara pertama yang dirasai apabila bertemu lawan jantinanya.
Bila bercakap ten...

Post has attachment
EL NINO
ASSALAMUALAIKUM.. Indah sungguh malam ni...Tapi kepanasan kesan el-nino sangat
terasa...aisya rasa suhu siang tadi ada cecah 39 darjah. "minumlah air mineral at least 3 litre" tapi...aisya baca surat khabar kosmo hari ni..katanya
dijangka Malaysia akan meng...
Wait while more posts are being loaded