Profile cover photo
Profile photo
hassy chan
671 followers -
simple and sengal
simple and sengal

671 followers
About
hassy's posts

Post has attachment
body ku gedik
salam~ omooo.. gedik kau jemah. tajuk pun bikin geli anak tekak. tapi MEMANG body ku gedik. masa hujung tahun inilah nak sakit itu ini.  me : ayah, orang demam ni semua sebab ayah. ayah tak nak hantar orang balik keje. orang terpaksa balik sendiri naik bas....

Post has attachment
alhamdulillah
company : AIA position : underwriting executive alhamdulillah. dah sebulan aku selamat kerja. 1st gaji pun dah sodap den raso. walaupun masih tengah training, tapi layan aje la~ seronok time training ni. balik tepat-tepat pukul 5. pukul 12 dah lesap pergi l...

Post has attachment
setapak ke arah kewanitaan
assalamualaikum makwe kacak & pakwe cun..  ehem.. ehem.. hari tu aku ada buat apple pie. itu pun sebab segala bakteria yang bermastautin dalam usus ni teringin sangat nak makan apple pie.  walhal nafsu serakah kau terhadap makanan macam jilake sekarang.  wa...

Post has attachment
sarkastik oleh si ayah
me : ayah, ikan kelisa makan apa? (muka serius jujur tak tahu ikan makan apa) daddy : erm.. dia makan mekdi, kepci.. haa, tak pun chicken...

Post has attachment
freshieeee
sudah dua bulan aku menganggur. hari-hari mengadap ladtop, ladtop pun ngadap aku. hari-hari tengok tv, tv pun tengok aku. ingin aku katak...

Post has attachment
kucing otai
assalamualaikum makwe cun & pakwe kacak.. aku nak cerita yang aku ada bela seekor kucing. boleh tahan comel lah. bela secara tak sengaja ...

Post has attachment
naluri wanita
naluri wanita ni tak boleh buat main-main woooo..  dulu masa aku masih muda mudi, aku ada benci tengok sorang mamat ni.. setiap kali teng...
Wait while more posts are being loaded