Profile cover photo
Profile photo
Ameera Shakila Sapian
15 followers
15 followers
About
Ameera Shakila's posts

Post has attachment
2nd Pregnancy
Salam. Lama tak update blog. Dulu ada buat blog baru makansinikebungkus.blogspot.com sebab blog yang ni xboleh nak buka. Ni skrg dahboleh buka, blog baru tu pula xley buka sebab tak ingat password. hahah.  Nak cerita pengalaman bersalin anak ke dua ni. Alha...

Post has attachment
Pos Laju..Laju keeee????
Hye! Nak cite la pasal pos laju. Bukan nak kutuk. Cakap je. Xsama ke? Bedal la..hahaha Hari isnin ari tu 13hb April, abang aku pos baju dari Labuan pegi Kelantan. Aku pun ada juga pos baju pegi Labuan hari yg sama. Tp dari pemerhatian aku dari tracking numb...

Post has attachment
#prayforpantaitimur : part II
Hye! Nak sambung entry before ni. Cite pasal banjir.  Ok. Last aku cite sampai jiran  tolong angkat2 barang kan. Dah setel2 angkat2 barang semua dalam pukul brapa tah tu. xngt aihhh..ak g tandas. Skali masuk tandas..ceplosss..air dah masuk tandas dah. Sejuk...

Post has attachment
#prayforpantaitimur : part 1
Hye! Nak cite pasal banjir. Aku pun kene banjir juga ari tu. Kan post before ni aku pindah rumah dari melaka pegi kelantan kan. Aku pindah 23hb. Sampai kat kelantan 24hb pagi dlm pukul 9 or 10am camtu r. Ak pun lupa dah. Naseb baek Adam tido je sepanjang ja...

Post has attachment
Bye2 Melaka T__T
Hye! Ni 1st entry utk 2015. Nak cite pasal pindah rumah. Kitorang pindah pegi kelantan  last year. 23hb xsilap. Mula2 hubby kata pindah 24hb. Sb 22hb baru ak balik melaka. B4 tu ak kat labuan lagi. Hubby balik awal. 17hb die balik. Rumah kat kelantan  dpt d...

Post has attachment
Resepi : Mudah, cepat dan sedap
Ni resepi ak jumpa kat fb. Xngat dh apa nama fb tu. Nak credit pun xtaw nak  letak nama sapa. Kalau2 empunya gambar ni baca entri ni (kalau la..haha) sila gtw ak k..peace So, ak malas nak taip byk2..korang tgk gambar je. Tgk gambar je pun korang dah blh pah...

Post has attachment
Resepi : Pancake mudah & sedap
Hye!   Harini Buatkan Adam pancake utk minum ptg. Chewahh..hee..ni cilok resepi yg jumpa kat fb je pun..hee Senang je. Xyah pakai tepung bagai. Pisang ngn telur je. Makesure baby dah pass telur ye. Nampak x kemalasan ak? Gmbr ni pun ak xcrop..haha..ni la ca...

Post has attachment
Resepi : Pancake mudah & sedap
Hye!   Harini Buatkan Adam pancake utk minum ptg. Chewahh..hee..ni cilok resepi yg jumpa kat fb je pun..hee Senang je. Xyah pakai tepung bagai. Pisang ngn telur je. Makesure baby dah pass telur ye. Nampak x kemalasan ak? Gmbr ni pun ak xcrop..haha..ni la ca...

Post has attachment
Pakai selipar dalam rumah? Apakes?
Hye! Korang ada tak yang satu spesis cam aku? Suka pakai selipar dlm rumah. Kalau ada baguslah. Kita geng. Mihmihmih. Aku mmg xblh kalau xpakai selipar. Aku rasa geli gelemat. N ak xska suka pijak lantai yang tile or simen. Aku rasa lantai tu mcm melekit or...

Post has attachment
Pakai selipar dalam rumah? Apakes?
Hye! Korang ada tak yang satu spesis cam aku? Suka pakai selipar dlm rumah. Kalau ada baguslah. Kita geng. Mihmihmih. Aku mmg xblh kalau xpakai selipar. Aku rasa geli gelemat. N ak xska suka pijak lantai yang tile or simen. Aku rasa lantai tu mcm melekit or...
Wait while more posts are being loaded