Profile cover photo
Profile photo
akuanakdusun bah
7 followers
7 followers
About
akuanakdusun's posts

Post has attachment
Tupperware Limited Edition Level Set, Allegra Set

Post has attachment
Alergik Coffee
Esok pasti bermata panda. Itulah gatal nak minum jugak coffee based drinks. Ooo tadi ke Aeon Mall terbaru di Shah Alam,singgah cafe (banyak) sebelum balik dan terorder dan terus terminum coffee tiramisu. Aku memang pantant minum coffee mulalah masalah insom...

Post has attachment
FREE POSTAGE- 14 pc Tupperware Picnic Set
FREE POSTAGE!!!! Harga tawaran : RM150 + FREE POSTAGE  Consist of: 1. Large deep plates (2) 2. Cutlery set (4) 3. High Handolier 1.5L  (1) 4.Giant Tumbler 470ml (2) 5. Round keeper 380ml (2) 6.Jumbo Goody Box small with Cariolier 2L (2) 7. Prosperity Fortun...

Post has attachment
Atkiens Diet atau Diet Rendah Karbo..apa tu?
Sedang rancak bercerita mengenai diet Atkins (yang separa tak sedar mula aku amalkan) tiba-tiba sahabat baik belasan tahun mengeluarkan pertanyaan " diet apa tu, mana ko belajar?"..opps terpaksa bagi tau jugak yang aku sedang merajinkan diri membelajari ilm...

Post has attachment
MEMBERSHIP-JOM DAPATKAN KEUNTUNGAN BERGANDA
Bestnya kalau tiap kali shopping, tiap kali tu jugak dapat keuntungan lainkan? Tiap hari,apa juga item dan dimana juga cawangan shopping outlet. NAH ITULAH YANG DIKATAKAN MEMBERSHIP ATAU KEAHLIAN. Di zaman aku selfie kau yang panas dan kepesatan tumbuhnya k...

Post has attachment
Vitamin C mencerahkan kulit...betul atau mitos kecantikan semata
Buka sahaja halaman depan, berderet iklan iklan produk pencerah kulit. Biasanya majalah berkaitan wanita. Rasanya kalau ada masa menghitung, boleh dikatakan hampir 90% ruangan iklan dipenuhi siaran bercetak seperti ini. Macam-macam yang dicanangkan. Putih d...

Post has attachment
Minyak Kelapa / Dara / VCO-virgin coconut oil.Dulu Kini dan akan datang. Treenea
Masih terbayang betapa sabarnya saya dan adik beradik lain menunggu mendiang makcik menyiapkan pemprosesan minyak kelapa di atas dapur kayu yang masih wujud sehingga kini di rumah mak saya. Semuanya untuk merasai tahi minyak yang memang sedap,lemak manis da...
Wait while more posts are being loaded