Profile cover photo
Profile photo
Abu Nizar Abu Khair
39 followers -
The Story About What I'm Interested With
The Story About What I'm Interested With

39 followers
About
Posts

Post has attachment
IPOH NEWS: New Landscape at Dataran KTM Ipoh
Hello guys, and assalamualaikum. Agak lama jugakk blog ni tak update apa-apa mengenai Bandaraya Ipoh ni, oke, since it is the first update for about a long time in hiatus, landscape baru di Dataran KTM Ipoh telah pun siap dengan menampilkan ciri-ciri taman ...
Add a comment...

Post has attachment
IPOH NEWS: Ipoh's 1st SEPHORA is opening in March 2016!
Guess who's coming? Of course, it is SEPHORA yooo! Actually, pergi ke AEON MALL Klebang tadi untuk cekedout promosi jualan tiket untuk Movie Animation Park Studio (MAPS) yang akan dibuka tgh tahun ni. Ingatkan harga murah lagi dari yang tengah viral sekaran...
Add a comment...

Post has attachment
IPOH NEWS: MH Pinnacle, Ipoh's New Landmark
Ipoh's new landmark, MH Pinnacle akan dibina di sekitar MH Hotel atau lebih tepat di Medan Ipoh. Bangunan baru ini akan menjadi satu mercu tanda baru kepada BANDARAYA IPOH selepas siap dibina nanti. Kunjungi official website di MH Pinnacle
Add a comment...

Post has attachment
IPOH NEWS: AEON MALL KINTA CITY will close down???
For today, ipoh people got shocks of the photo updated by All About Ipoh FB that many high brands are closed down at KINTA CITY. Keep calm guys, the tenants that move out will relocated to AEON MALL IPOH KLEBANG that soon will open on 21st oct. About the KI...
Add a comment...

Post has attachment
List of Tenants in AEON BIG FALIM, IPOH
(The picture of this AEON BIG will add soon) FOOD AND BEVERAGE: FASHION: - Cotton On BEAUTY AND CARE: SPORT: OTHERS: - SenQ ENTERTAINMENT: - Cinema
Add a comment...

Post has attachment
IPOH NEWS: Ipoh's First MILKCOW...!!!
Hello orang IPOH!!! Lepas satu, satu franchise masuk ke IPOH ni. Yang paling baru, ni ha, MILKCOW. Aku tak berapa sure dari mana, hasil kajian yang dibuat, kedai ni based in KOREA, and baru berkembang di Malaysia. Dan before masuk IPOH ni, kedai diorang ni ...
Add a comment...

Post has attachment
MYGODDDDDD!!! #LionHeart   #YouThink  
Add a comment...

Post has attachment
EXCITEDD!!!
Add a comment...

Post has attachment
IPOH NEWS : Ipoh's Fresh Signature "Coffee King. Est 2015"
Hello Orang Ipoh! Lama aku tak update news terbaru. Ok, kali ni yang terhangat dan hampir hangit diperkatakan seluruh Malaysia ialah nindia, COFFEE KING. For those yang masih macam blurr, meh sini aku cerita, COFFEE KING ni jadi tumpuan dan mula viral masa ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded