Profile cover photo
Profile photo
Mikaela Bjerring
17 followers
17 followers
About
Mikaela's posts

Post has attachment
Vattenmelon är både nyttigt och gott och hör verkligen sommaren till. Men den måste vara helt rätt i sin mognad för att ge den smakupplevelsen som man vill ha. Besvikelsen när man köper en som ser fin ut på utsidan, för att sen komma hem och upptäcka att den var torr och smaklös eller helt övermogen. För hitta den där perfekta vattenmelonen så tänkte jag dela med mig av några knep.

Post has attachment
Att göra självmassage kan hjälpa till att lösa upp spänningar, få igång blodcirkulationen, mjuka upp bindväven och stödja lymfsystemet. Det kan verkligen vara en räddning vid ömma och spända muskler, och riktigt skönt för när man behöver slappna av efter en stressig dag. Det kan även ge stora fördelar för uppvärmning och återhämtning vid träning. Här följer några olika sätt för att göra självmassage och exempel på effektiva redskap som man kan ta hjälp av.

Post has attachment
Vattenmelon är inte bara fantastiskt gott, den kan även bidra till hälsan på många sätt. Minskad träningsvärk, sänkt blodtryck och ökad prestationen är bara några exempel på hälsofördelar som man sett genom forskning. Dessutom så kan sex skivor vattenmelon ge samma effekt som en viagra. Det finns alltså många anledningar till att äta lite mer av den fantastiska frukten.

Post has attachment
Fett i kaffet? Det är faktisk riktigt gott, samtidigt som det gör dig både mättare och piggare. Dessutom kan det bidra med en hel rad fördelar för din hälsa och ditt välbefinnande. Gillar man inte kaffe kan man göra kokoste istället.

Post has attachment
De terapeutiska fördelarna med salt från döda havet är många. Bland annat har det läkande egenskaper vid t.ex psoriasis, eksem, dermatit, muskelspänningar och ledvärk. Det är även ett enastående förskönande medel för huden. Pågrund av den höga koncentrationen av mineraler har saltet många fantastiska egenskaper som definitivt inte ska underskattas.

Post has attachment
Det finns mycket vi kan tacka kokosnöten för och alla livsmedel som den ger oss – kokosvatten, kokosmjölk, kokosvinäger, kokosmjöl, kokosflingor, kokoschips och inte minst den fantastiska kokosoljan. Av nektarn från kokospalmens blommor gör man dessutom det välsmakande kokossockret som är ett hälsosammare val än många andra sötningsmedel.

Post has attachment
För att hålla huden ung och vital så behöver vi fylla på med rätt näring inifrån. En sund kost ger kroppen alla byggstenar den behöver, och hur vi mår invärtes speglas direkt på huden. Sen finns det även de näringsämnen som gör det där extra för hudens välmående och vitalitet. Genom forskning har man kunnat se att kosttillskott av Kollagen, Pycnogenol och C-vitamin har förmågan att reparera huden och förebygga åldrandet.

Post has attachment
På senare år har foam rollers blivit oerhört populära och hittat sin väg in i många hem och gym. Med en foam roller så kan du på egen hand ge dina muskler och bindväv en välbehövlig massage. Lösa upp spänningar, öka rörligheten, mjuka upp bindväven och öka blodcirkulationen. Ju hälsosammare bindväv, desto bättre rörlighet och mindre smärta. Har du ännu inte provat så följer här lite inspiration.

Från hjärtat av Lappland kommer Ljung hudvård som tillverkat naturliga hudvårdsprodukter sedan 1994. Här ligger fokusen på ekologiskt, miljövänligt och närproducerat. Med noga utvalda råvaror, så tillför man bara huden det bästa – kärlek för huden direkt från naturen.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded