Profile cover photo
Profile photo
Mikaela Bjerring
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Raw food-bollar går att göra i oändligt många smakkombinationer, men vad de alla har gemensamt är att de innehåller oprocessade och ouppvärmda ingredienser så att näringen är bibehållen. Det betyder också att de är fria från raffinerat socker och dåliga fetter. Här följer ett recept på riktigt goda äppelbollar som påminner om äppelkaka i smaken.
Add a comment...

Post has attachment
Annemarie Börlind Sunless Bronze är en naturlig brun utan sol för både kropp och ansikte. Den gör huden lätt solbrun, samtidigt som den ger huden generöst med omtanke genom en rad naturligt vårdande ingredienser.
Add a comment...

Post has attachment
Chia tillhör de frön som är väldigt enkla att grodda. Det är svårt att misslyckas och på bara några dagar så har du krispiga chiagroddar som bjuder på en god och mild smak. Att inkludera groddar i sin kost är ett fantastiskt gott och enkelt sätt att höja näringsvärdet i en måltid. Dessutom är det både ekonomiskt och lätt att grodda själv.
Add a comment...

Post has attachment
”Nystart i livet med Ayurveda” är en bok skriven av Tia Jumbe som är ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare, aktiv bloggare och författare. I boken tar Tia med dig stegvis om hur ayurveda kan förändra ditt liv, vilket bland annat inkluderar maten som medicin, skapa din föryngringsplan, förbättra din hjärthälsa och yoga för din kroppstyp.
Add a comment...

Post has attachment
Supergoda veganska kokosplättar som dessutom är glutenfria. Servera som en lyxig helgfrukost eller som ett mumsigt mellanmål. Garanterat uppskattade av alla och ett riktigt bra alternativ för den som är vegan eller intolerant/allergisk mot laktos, gluten eller ägg.
Add a comment...

Post has attachment
John Masters Organics lyxiga hårvårdsprodukter är inte bara naturliga, utan även otroligt väldoftande, dryga och bjuder på fantastiska resultat. Det är produkter som gör det där extra för att hålla håret starkt och friskt, som dessutom ger en otrolig glans.
Add a comment...

Post has attachment
Meditation kan vara ett mycket effektivt redskap för att reducera och hantera stress. Ett avslappnat och stabilt sinne är mindre oroligt, man får lättare att fokusera och hantera olika situationer, tankar och känslor. Så lite som 5 minuter antistress-meditation kan göra stor skillnad.
Add a comment...

Post has attachment
En viktig kemisk balans i kroppen är syra-basbalansen, vilket är kroppens förmåga att urskilja och omsätta syror och baser. Det är en jämvikt som påverkas av ett flertal faktorer relaterat till livsstil och inte minst vår kost. Är man försurad så är det alltså en hel del förändringar som man bör vidta. Här kan man även komplettera med ett tillskott av basiska mineraler som Urbase för att hjälpa kroppen i rätt riktning.
Add a comment...

Post has attachment
Dr Organics produktserie med aktivt kol är framtagen för att ge en ”avgiftningsfunktion”. Det aktiva kolet är naturligt porsammandragande, renande och en effektiv ingrediens för att fånga upp och eliminera kemikalier, smuts, miljöföroreningar och andra toxiner från huden och håret.
Add a comment...

Post has attachment
Att leva ett friskt liv är starkt kopplat till vad du äter och ett välfungerande immunsystem. Det är även vad den populära boken ”Food Pharmacy” handlar om. På ett lättförståeligt sätt får du en bra inblick om onda och goda bakterier i vår tarmflora, om hur inflammation ställer till det i kroppen, samt hur en antiinflammatorisk kost och ett välbalanserat mag- och tarmsystem kan främja din hälsa.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded