Profile cover photo
Profile photo
Mikaela Bjerring
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem. Om lymfsystemet inte fungerar optimalt så kan det därmed orsaka stora problem i vår kropp.
Add a comment...

Post has attachment
Maskrosen räknas som ett svårutrotat ogräs, vilket vi bör vara mycket tacksamma för. Man får nämligen inte glömma vilken fantastiskt bra mat och läkeväxt det faktiskt är. Traditionellt används maskros bland annat för att lösa upp och rensa ut slaggämnen, som urindrivande medel, för frisk hud, samt för att stödja lever, njurar och matsmältningen.
Add a comment...

Post has attachment
Pure Cleanse är en detoxkur som består av en morgonkapsel och en kvällskapsel som intas under 30 dagar. Produkten innehåller en kombination utav örter som bidrar till tarmens, leverns och njurarnas normala funktion så att kroppen lättare kan göra sig av med avfall som lagrats.
Pure Cleanse detoxkur
Pure Cleanse detoxkur
passionforhalsa.se
Add a comment...

Post has attachment
När man gör en detox avlastar man matsmältningssystemet och stödjer kroppens reningssystem så att avfall lättare kan elimineras. Förutom att ha fokus på kosten, så är det även mycket annat man kan göra för att få det mesta ut av sin detoxperiod och för att stödja kroppens utrensning varje dag efter det.
Add a comment...

Post has attachment
Den uppskattade hälsosvampen chaga ligger högt upp på listan för antioxidantrika livsmedel, och har använts som ett stärkande medel sedan medeltiden. Genom att kombinera chaga med ingefära och citron så får du en riktigt antiinflammatorisk hälsodryck som gör mycket gott för både mage, tarm och ditt immunsystem.
Add a comment...

Post has attachment
Metylering är en process som ansvarar för att reparera och avgifta kroppen, samt för att stänga av och sätta på gener. Det är en biokemisk process som påverkas av MTHFR-defekter, miljötoxiner, näringsobalanser och olika livsstilsfaktorer. När metyleringen inte fungerar som den ska så drabbas vi lättare av olika hälsoproblem.
Add a comment...

Post has attachment
Jag är en flitig användare av äppelcidervinäger och det har kommit att bli en stapelvara hemma hos mig. En fantastisk produkt för allt från hud- och hårvård, som rengöringsprodukt för hemmet, att använda i matlagning och inte minst att inta som en hälsodryck. Men för att få det mesta och bästa ut av vinägern så vill man använda den som innehåller ”mamman”.
Add a comment...

Post has attachment
Lovea är ekologiskt certifierade produkter för hud-, hår- och kroppsvård som är fyllda med näringsrika och naturliga ingredienser. Här utgör tahitian monoi-olja, burkina sheasmör och marockansk arganolja grunden för det närande och återfuktande innehållet. Samtliga produkter har exotiska dofter som fyller dina sinnen med värme och solsken som för dina tankar till tropiska klimat.
Add a comment...

Post has attachment
Ashwagandha även kallat indisk ginseng har sina rötter i den 4000-åriga ayurvediska läkekonsten. Idag är örten även mycket uppskattad i västvärlden och inte undra på det med alla hälsofördelar som den har att erbjuda. Ashwagandha är en mycket potent adaptogen där moderna studier har bekräftat den traditionella användningen när det gäller örtens förmåga att återskapa balans i systemet.
Add a comment...

Post has attachment
Torkade äppelringar med kanel och ingefära är en stor favorit. Dom blir härligt mjuka och sega i konsistensen och riktigt goda att äta som snacks. Du kan även klippa dom i mindre bitar och strö över yoghurten eller gröten. Här följer hur du enkelt torkar äppelringar i ugnen på låg värme för att behålla så mycket näring som möjligt.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded