Profile cover photo
Profile photo
Un Nou Rubí per un Nou País
#9Rubí9País
#9Rubí9País
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Com ja saps, els propers mesos seran de cabdal importància per al nostre futur com a país, i la teva participació i implicació són imprescindibles. Per aquest motiu, des d'Esquerra Republicana de Rubí et volem informar dels actes i campanyes que estan organitzant l'ANC i Òmnium per les properes setmanes:

Assaig de la V a Rubí
El proper diumenge 7 de setembre a les 17.14 h es durà a terme un assaig de la V. És molt important la participació de tots en aquest acte per tal de fer coneixer la V de la Diada entre els rubinencs. L'assaig es farà amb el vèrtex de la cruïlla del passeig Francesc Macià amb el carrer Sant Cugat. És convenient arribar al voltant de les 16.45 h per qüestions d'organització. No cal inscripció i es recomana dur una samarreta groga. 

Prediada a Rubí: marxa de torxes i lliurament dels compromisos
El 10 de setembre tindrà lloc la tradicional Marxa de Torxes, que finalitzarà a la plaça Doctor Guardiet amb el lliurament als càrrecs electes de la ciutat dels compromisos de les entitats rubinenques amb la consulta del 9N. En aquest acte, presentat per en Jordi Margarit, hi participaran els nostres regidors Arés Tubau i Martí Pujol.  

Onze de setembre 2014
Aquest any la Via Catalana 2014 omplirà l'Avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, formant una gran V a les 17.14 h. Et recomanem inscriure't al tram 22, situat a l'Avinguda Diagonal entre el Carrer Roger de Llúria i el Carrer del Bruc, ja que és on s'inscriuran la majoria de rubinencs i rubinenques. Per poder participar-hi cal formalitzar la inscripció utilitzant aquest formulari. 

Per desplaçar-te fins a Barcelona pots utilitzar el servei d'autocars que posa en marxa l'ANC i Òmnium Rubí. Pots triar entre dos horaris d'anada i dos de tornada, i el preu total és de 8 euros. Els tiquets es poden comprar al Punt d'Informació de Rubí (93 587 27 60), a l'edifici de l'antiga estació. Alguns militants i membres de l'executiva d'ERC Rubí col·laboraran en aquest servei com a coordinadors de diversos autocars.

Campanya pel 9N
S'ha iniciat també una campanya unitària de la societat civil per la Consulta del 9N "Ara és l'hora", i t'animem a participar-hi com a voluntari.

Pots trobar tota la informació a: araeslhora.cat
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Recordeu apuntar-vos a la V el 11 de setembre. Si ens voleu acompanyar, la gent d'ERC Rubí anirem al tram 22, franja 4. Si teniu problemes amb la inscripció per web (www.araeslhora.cat) a partir d'ara ho podeu fer també per telèfon al 902 81 19 14.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Els d'@esquerrarubi seguim ferms en les nostres conviccions i refermem el compromís amb el mandat encarregat. http://t.co/UFbK1kWxPJ #9N2014
Add a comment...

Post has attachment
Després incendi benzinera Cova Solera cal replantejar trasllat benzinera centre. @esquerrarubi sempre hi hem apostat http://t.co/ZxrkBDv7xt
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded