Profile cover photo
Profile photo
Stay Hungry Marketing - Online Marketing Intelligence
About
Posts

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/zoekmachine-optimalisatie-tips/zoekmachine-optimalisatie-seo-trends-2017/

2017 staat alweer voor de deur; een mooi moment om na te denken over je zoekmachine optimalisatie strategie en planning voor het komende jaar. Hieronder vindt je alle zoekmachine optimalisatie trends van 2017; hierbij gaan voornamelijk de mobiele apparaten een steeds grotere rol spelen! Google heeft reeds bekend gemaakt dat de zoekopdrachten via mobiele apparaten hoger ligt dan via de desktop! Het is dus heel belangrijk om je voor 2017 de volgende vraag te stellen: is mijn website perfect voor een mobiele telefoon ''responsive''?

#SEOmarketing #seotips #seotrends #seo #seomarketing #seomobile #mobileseo #seomobile #seoresponsive #responsive
Add a comment...

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/zoekmachine-optimalisatie-tips/zoekmachine-optimalisatie-seo-audit-onmisbaar-begrip/

In de zakenwereld is een audit de normaalste zaak van de wereld. Kortgezegd is dit een controle om na te gaan waarom de verwachte resultaten (nog) niet bereikt zijn. Op basis van die informatie kan het vervolgtraject in gang worden gezet. Dit geldt ook voor de SEO (zoekmachine optimalisatie) audit; waarom krijgt je website nog te weinig bezoekers en waarom blijven de aankopen van je bezoekers nog achterwege?

#SEO2017 #SEOtrends #SEO #SEOmarketing #SEOnews #SEOtrucs #SEOtips
Add a comment...

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/zoekmachine-optimalisatie-tips/toekomstbestendige-zoekmachine-optimalisatie-strategie/

Google is de laatste periode ‘onrustig’; er worden verschillende updates uitgevoerd. Tevens komen er enkele innovatieve producten op de markt, zoals RankBrain. Dit heeft uiteraard ook invloed op de zoekmachine optimalisatie strategie van je website. Door de verschillende updates is het soms lastig om het overzicht te houden. Wij hebben daarvoor één tip: geef jezelf de identiteit van je tegenstander.

#seo #zoekmachineoptimalisatie #SEOtips #SEO2017 #SEOtrends #marketing #onlinemarketing
Add a comment...

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/zoekmachine-marketing/toekomst-van-zoekmachine-optimalisatie/

Zoekmachine Google is continue bezig met innovatie; de zoekmachine heeft enkele grote wijzigingen ondergaan in de vorm van Google RankBrain en Penguin 4.0. Hierdoor is het wellicht onduidelijk waar in de (nabije) toekomst de focus op moet liggen voor zoekmachine optimalisatie specialisten.

#SEO #search #zoekmachine #optimalisatie #SEO2017 #marketing #Google
Add a comment...

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/zoekmachine-optimalisatie-tips/zoekmachine-optimalisatie-richtlijnen-google/

Search Quality Evaluator Guidlines; de nieuwe richtlijnen van Google. Hoogstwaarschijnlijk heb je hier al het een en ander over vernomen. Deze recent uitgebrachte richtlijnen leggen niet precies uit hoe het algoritme werkt. Het geeft echter wel een hoop informatie vrij over hoe Google de websites exact beoordeelt en hoe de inhoud van een website moet zijn.

#SEO #Google #SOEG #marketing
Add a comment...

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/zoekmachineoptimalisatie/seo-google-e-a-t-ymyl/

Een uitgelekte kopie van enkele richtlijnen van Google maakt duidelijk hoe we beter kunnen ranken. Het blijft vechten om op de eerste pagina van de zoekresultaten te komen.
Add a comment...

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/google-adwords/advertentie-extensie-google-adwords-gebruiken/

Het blijft altijd goed om gebruik te maken van advertentie extensies. Welke er ook gebruikt wordt, het leidt in de meeste gevallen tot een hogere Click Through Rate. Toch zijn er een aantal gevallen waarbij het juist tot een iets lagere Click Through Rate kan leiden.

#marketing #adwords #googleadwords #SEA #CTR #clickthroughrate #conversie
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/alt-tag-of-alt-attribuut/

De Alt tag is een specifieke benaming voor meta beschrijvingen van afbeeldingen. In de Alt tag kun je beschrijven wat er te zien is op de foto of welke informatie of toegevoegde waarde de afbeelding heeft voor uw artikel of website.

#seo #alt #tags #title #marketing
Add a comment...

Post has attachment
https://www.stayhungrymarketing.nl/zoekmachineoptimalisatie/nieuwe-richtlijnen-google-zoekmachineoptimalisatie/

De wereld van de zoekmachineoptimalisatie, marketing en copywriting is interessant en complex tegelijkertijd. Bovendien vinden er regelmatig veranderingen plaats die alles op zijn kop zetten. Zo voerde Google onlangs nieuwe richtlijnen voor zoekmachineoptimalisatie door. Hoe zit het precies met deze zogeheten "Search Quality Evaluator Guidelines" van Google?

#content #contentmarketing #search #seo #seostrategie #seooptimalisatie #seotips #zoekmachine #optimalisatie #optimaliseren #marketing #onlinemarketing
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded