Profile cover photo
Profile photo
Q Med - Clinica Familiei Tale
4 followers -
Clinica FAMILIEI TALE
Clinica FAMILIEI TALE

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

DESPRE NOI
 Q Med  este centrul medical multidisciplinar deschis in aprilie 2010.
Inca de la deschidere ne-am propus sa crestem calitatea serviciilor medicale din sectorul 4 si zonele limitrofe acestuia.
Prin cele 11 specialitati clinica se adreseaza intregii familii cu o gama larga de servicii medicale.
Activitatea noastra are la baza grija fata de pacient, asigurata prin profesionalismul echipei medicale si prin dotari de inalta performanta.
Un loc special in cadrul clinicii QMED il ocupa mama si copilul. Clinica noastra este dotata cu aparatura performanta pentru urmarirea sarcinii: ecograf - Voluson 730 Expert si din 2014 si cu Voluson E8 Expert-care asigura o calitate exceptionala a imaginii, astfel incat prin ecografiile de sarcina 3D-4D pacientele, viitoare mamici, vor fi mai aproape de copilul mult dorit si vor parcurge sarcina fara stres.
Domeniul sanatatii copiilor este foarte important pentru noi si este asigurat de un colectiv  de medici si asistente cu inalta calificare. In cadrul clinicii veti gasi medici specializati pentru:  neonatologie, pediatrie, ecografie pediatrica, stomatologie pediatrica, dermatologie pediatrica, chirurgie pediatrica, logopedie. Din 2014 serviciul de pediatrie este decontat de CASMB , aducind multiple beneficii pentru micii pacienti.
Te asteptam la QMED CLINICA FAMILIEI TALE intr-o ambianta calda, sa redescoperim impreuna cat de importanta este sanatatea si pastrarea ei.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded