Profile cover photo
Profile photo
Ayu Sha
23 followers -
assalamualaikum
assalamualaikum

23 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamat Kembali
Assalamualaikum.. Alhamdulillah, setahun lebih dah x bersiaran di blog ni. hari ni tiba2 dapat kekuatan untuk kembali menulis. banyak cerita yang nak ditulis tapi kekangan masa tu menyebabkan semuanya terbantut.hehe.. al maklumlah, status pun dah bertukar.s...

Post has attachment
**
Assalamualaikum & selamat petang utk semua.. Dah lama x update blog ni.ase mcm x smpat je nk update blog pdhal kejenya tanam anggur kt rumah je.hehehe.but buat bisnes online cket2 utk cari rezeki.x kisahla kan jnji rezekinya kita cari dgn cara yh halal.. na...

Post has attachment
Al- Kisahnya Utk Mencuba
ASSALAMUALAIKUM & SALAM JUMAAT YG PENUH BARAKAH.. Pagi2 ni nk cerita tntg ksh sy yg sdg menanam anggur.huhu..sambil2 menanam anggur tu ada jugak buat online dropship baju muslimah, kasut, jam, seluar, barangan baby, tudung & so on la.nak cari duit punya pas...

Post has attachment
Taska Kasih Ayuni,TTDI Shah Alam..
Alam pekerjaan ni kita akan jumpa macam2 jenis manusia & perangainya.Thanks a lot to Cik Na, Kak Mas, Kak Shima, Kak Ida n sesiapa shja yg menyokong diri ini. kenangan di taska akan tersemat selamanya di hati Imah.. kak ida kak mas kakshima my bos, Cik na n...

Post has attachment

Post has attachment
Yang bernama Kehidupan...
Assalamualaikum n Alhamdulillah kerana masih diberi peluang utk melihat keindahan ciptaan Allah S.W.T. dah berhabuk lamanya x update kt blog ni.huhu.. sy nk share experience keje after habis study.Alhamdulillah hjg bln 6 dh hbs study n bermulalah kehidupan ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Arwah Ayah..
Assalamualaikum n salam sejahtera.. Alhamdulillah masih lg dipanjangkan umur. Pd 8.2.2007-8.2.2014 genaplah 7 tahun arwah ayh meninggalkan kami semua. Anak2 ayah sekarang  semua dh besar. sy dh 24 tahun (14.7) n adik bongsu pn dh nk masuk 20 tahun.kami rind...
Wait while more posts are being loaded