Profile cover photo
Profile photo
Tandlægerne Nørregade 19
9 followers
9 followers
About
Tandlægerne Nørregade 19's posts

Post has attachment
Hvordan børster jeg tænderne rigtigt?
Det er et spørgsmål, som er vigtigt at få opklaret! Du har kun et sæt #tænder, og dem skal du passe på. Det kan du gøre ved børste dine tænder korrekt. Læs vores blog om #tandbørstning og få svaret.

Post has attachment
Har du lyst til, at give din anbefaling til Tandlægerne Nørregade 19, kan du gøre det via af vores Facebook profil facebook.com/tandlaege.aalborg/reviews eller direkte her på vores Google+ side, hvor du også kan læse, hvad andre mener.
#Reviews     #Tandlæge       #Nørregade19  

Post has attachment
Hos Tandlægerne Nørregade 19 tilbyder vi 5 års garanti på både implantater, kroner og broer, det gør da vi står indenfor vores ydelser. Garantien forudsætter dog, at du overholder dine regelmæssige tandeftersyn. Hvis du vil vide mere om vores behandlings garanti kan du læse mere på vores hjemmeside tandsyn.dk/garanti

#tandlæge   #nørregade   #garanti   #implantater   #kroner   #broer   

Post has attachment
Vidste du, at hele 10 - 12 procent af den voksne befolkning i Danmark ikke får undersøgt eller behandlet deres tænder regelmæssigt. Mange begrunder det med, at de enten ikke bryder sig om at gå til tandlægen, eller at de ikke har ondt. Får man ikke behandlet sine tænder regelmæssigt, kan det dog desværre have store og omkostningfulde konsekvenser. Eksempelvis risikerer man, at tandproblemer, som ellers kunne være forebygget, har udviklet sig i en sådan grad, at de tilsidst kræver store indgreb. Hvis du tilhører den befolknigsgruppe, som ikke besøger tandlægen ofte nok, anbefaler vi, at du læser nedenstående artikel fra tandlægeforeningen.

#tandlægeaalborg   #tandlægebesøgidanmark   #tandlægenørregade   

Post has attachment
Det kan efterhånden være svært at finde ud af, hvilke råd vedr. tandpleje som man skal stole på, og hvike man skal se bort fra. Derfor har vi lavet en artikel, hvor vi løfter sløret for, hvilket tandplejemyter der er sande, og hvilke der er falske.

#tandplejemyter   #tandlægeaalborg   #tandplejeaalborg  

Post has attachment
Vidste du at sund kost kan medvirke til at holde dine tænder sunde? 
På vores hjemmeside har vi lavede en "vidste du" sektion. Her kan du få god information inden tandlæge besøget. 

#vidstedu   #tandlægeaalborg  

http://tandsyn.dk/vidste-du
http://tandsyn.dk/

Post has attachment
Vores klinik ligger i nærheden af Nørresundby, nærmere på Nørregade 19. Vi tilbyder mange forskellige tandpleje ydelser, her i blandt akut tandbehandling. Hvis du er interesseret i at vide mere om akutbehandling, ved Nørresundby, kan du tag et kig på vores hjemmeside. 

#tandlæge   #nørresundby   #aalborg   #tandsyn  

http://tandsyn.dk/

Post has attachment
Har du lyst til at kende mere til os og vores klinik kan du læse mere på denne side. Vi glæder os til at se dig :)

#tandlæge   #omos   #tandsyn   

Post has attachment
Inden du kommer forbi vores klinik, kan du kigge på de mest almindelige tandproblemer. Heribland plak og tandkødsbetændelse. 

#tandproblemer   #sundhed   #tandlæge  

http://tandsyn.dk/behandlinger 

Post has attachment
Hos Tandlægerne Nørregade 19 ved vi, at rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk. Den gode nyhed er, at det er der slet ingen grund til. Vi udfører nemlig alle vores tandbehandlinger smertefrit. På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvad vi gør for at patienter med tandlægeskræk kan føle sig trygge. 

#tandlægeskræk   #tandlægeaalborg   #billigtandlægeaalborg  
Wait while more posts are being loaded