Profile cover photo
Profile photo
Nisa Zamberi
16 followers -
Hidup biar selamba tapi jangan over ๐Ÿ˜„
Hidup biar selamba tapi jangan over ๐Ÿ˜„

16 followers
About
Nisa's posts

Post has attachment
Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals
SILA KLIK BANNER DI ATAS JIKA MAHU MENANG DUIT RAYA! Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga semua ibadah kita diterima oleh Allah s.w.t. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati seka...๏ปฟ

Post has attachment
Dreams ;
ASSALAMUALAIKUM Long time no see maaa ; Lebih kurang dua bulan gak tak heret entry entry baru. Entahlah tak rindu pun. Tak rindu pun nak menulis (( kejam en )). Actually bukannya apa. Takde modal nak cerita. Lagipun kalau nak dok sakan bercerita pun mesti s...๏ปฟ

Post has attachment
Pemimpin ?
ASSALAMUALAIKUM Aaa dah lama tak ngapdet blog. Busy dia kalah mak mak Kiah merewang satu kampung. Lol ahah ekceli selama ni, perasaan malas tu memang sentiasa berada kat tangga teratas dalam diri aku. Semuaa benda aku tak semangat nak buat. Cuma sekarang ni...๏ปฟ

Post has attachment
:3
ASSALAMUALAIKUM Hai hencik blog , Dah lama tak update. Rindu gua tak ha ? angkat kening Ekceli tak busy mana pun tapi taktau kenapa setiap kali balik dari asrama nisa rasa cam malas gilah nak buat sume benda. Termasuklah buka blog. Banyak benda je nak cit...๏ปฟ

Post has attachment
Budi Bahasa Letak Dalam Poket Seluar ke ?
ASSALAMUALAIKUM Hai readers, allahu panasnya hati ni. Yah rasa macam ringan je mulut tadi nak melawan. Ceritanya tadi nisa dengan family pergi Billion Semenyih. Saja je actually pergi sana, Kak Auni nak cari kasut sukan sebab dia nak hiking dengan kengkawan...๏ปฟ

Post has attachment
Novel : Mungkin Dia Takdirku ( Bab 1 )
Mirza mengerling sekilas apabila pintu bilik wadnya dibuka. Masih doktor yang sama. Yang tidak pernah menjawab pertanyaannya. Perempuan gemuk itu menuju ke katilnya. Segala alat yang di tatang di tangan di letakkan di atas meja pada hujung katil. ย  ย  ย  ย  " ...๏ปฟ

Post has attachment
Novel : Mungkin Dia Takdirku ( Prolog )
Debab Aisyah Bt Daud Adam. ย  ย  ย  ย  Namanya pun sudah cukup buat orang tersenyum panjang. Kalau senyum tanda mesra, tak apa juga. Ini senyum kerana geli hati. Senyum mengejek. ย  ย  ย  ย  Memanglah nama itu pelik bunyinya. Dan nama pelik itu mencuit hati mereka....๏ปฟ

Post has attachment
Allah Is The Best Of Planners
ASSALAMUALAIKUM ย  Semoga terdapat keajaiban di sebalik aturanMu Ya Allah. ูˆูŽู…ูŽูƒูŽุฑููˆุงู’ ูˆูŽู…ูŽูƒูŽุฑูŽ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ูˆูŽุงู„ู„ู‘ู‡ู ุฎูŽูŠู’ุฑู ุงู„ู’ู…ูŽุงูƒูุฑููŠู†ูŽย  (( surah al-Imran ayat 54 )) ALLAH berfirman dalam al-Quran , โ€œDan Mereka Merancang, Allah juga merancang, Dan ALLAH sebaik-...๏ปฟ

Post has attachment
Orang Habis SPM be like
ASSALAMUALAIKUM Ekceli, tadi nisa scroll feed instagram. Then bukalah pula bahagian yang ' post you might like ' tuh. Alaa yang gambar kanta pembesar tu huhu taktau nak cakap camne. Dekat situ kan post orang yang kita tak follow pun and tak kenal tapi diora...๏ปฟ

Post has attachment
Minyak Herba Asmak Mujarab
ASSALAMUALAIKUM ย  Hi uollss. Pekaboo ? Sihat semua ? Kalau tak sihat, ha harinih nisa nak memperkenalkan satu produk keluaran MHAM SDN BHD. Pihak syarikat ini sedia untuk berkongsi kepada anda anda semua di luar sana tentang kebaikan rawatan semulajadi yang...๏ปฟ
Wait while more posts are being loaded