Profile cover photo
Profile photo
Cik Yuki
5 followers
5 followers
About
Cik Yuki's posts

Post has attachment
The Cave
Bagi aku, setiap orang mempunyai dunia yang tersendiri. Gua sendiri. Fungsinya, untuk buat mereka bebas menjadi diri sendiri. Ada orang, cuma perlukan beberapa jenis makanan. Ada setengahnya memerlukan cuma beberapa orang sahabat. Ada pulak memerlukan sebua...

Post has attachment
Anak Tunggal VS Anak Sulong ( When Family become FIRST and myself LAST)
Ini kisah aku.  Masa kecik Aku anak sulong . . aku ada 3 orang adik. Sorang lelaki, dua perempuan. Jarak usia kitorang dua tahun, dua tahun. Umur aku 6 tahun atau 7 tahun macam tu, aku ada adik bongsu. Aku memang kena uruskan dia dari A sampai Z sebab ibu a...

Post has attachment
World Cup 2014 Germany
Korang boleh fikir tak ? Mesti tak kan ? Malas fikir la tu . . . ㅎㅎㅎㅎ Germany pergi final . . .  eh, siapa yang follow aku daripada zaman hingusan pasti tahu aku memang setia dengan Germany . .  Nak tengok live ? 아니해요 ! . . . anihae yo ! Kalau aku tengok li...

Post has attachment
( COMEBACK ) Henry - Fantastic
Henry, si makne Super Junior M ni . . siapa yang tak kenal dengan si kacak ni ? oh . . sorry . . sorry . . bukan peminat kpop kan . . ehem . . kali ni, dia muncul dengan single baru Fantastic. Yup ! Fantastic seh ! Serius sangat nih . . Kalau siapa yang ten...

Post has attachment
Review : Doctor Stanger
Dunia masa kini dalam, dunia Cik Yuki (이유키) memang sedang kegilaan kepada drama - drama korea ni.  Ok, camni. Minggu lepas, baru je habis drama Doctor Stanger. Ai bagi 4 bintang ! Doctor Stanger berkisah tentang Park Hoon. Park Hoon dilahirkan di Korean Sel...

Post has attachment
Bakat Terpendam
Aku ada bakat terpendam yang tak boleh nak dipendam - pendam lagi nih. PELUPA Ini pula adalah perkara - perkara yang kau jangan harap aku akan re-act bila kau tanya aku dan kau elak - elakkan la diri kau daripada bertanya pada aku soklan - soklan cepu-mas n...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded