Profile cover photo
Profile photo
Hafizah Musa
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
**
MIN CHA MILK TEA YANG DIPERKAYA DENGAN GARAM BULUH ATAU BAMBOO SALT Secawan teh yang lazat menyegarkan permulaan hari anda, terutamanya penggemar teh.. Ye la kan, tak semua orang suka kopi..so sekarang boleh pilih teh tarik.. Min Cha di rumus dengan daun te...
Add a comment...

Post has attachment
**
BERITA BAIK!!! Selepas berjaya dengan produk rangkaian marine essence nya, sekarang SHOM tampil memperkenalkan produk terbaru di pasaran dengan Bamboo Salt Conditioning shampoo aka perapi rambut berkhasiat garam buluh marine essence pulak.. menambahkan lagi...
Add a comment...

Post has attachment
Beijing Trip
Assalamualaikum.. ni adalah cerita masa OMG diterbangkan ke Beijing secara percuma bersama sama usahawan SHOM seramai lebih kurang 1000 orang.. Ramaikan? KF pun terkejut dengan bilangan qualifier yang ramai cam tu..sapa buat dia  dapat tau. Takde istilah da...
Add a comment...

Post has attachment
More about Garam Buluh
    Salt was found to result from sound dreaded by evil elements. Sea salt and dead sea has a strength of stability in the body's blood elements of the skeletal system. The old people in the past have many tips about the greatness of salt. Salt can actually...
Add a comment...

Post has attachment
Jamu Maharani Pelengkap Wanita
HERBA MAHARANI PELENGKAP WANITA Sedikit Cerita Pil Maharani : -Dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan. -Ianya adalah keluaran Beijing Tong Ren Tang yg merupakan tanda perniagaan yg bersejarah melebihi 300 tahun di China -Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adal...
Add a comment...

Post has attachment
**
HERBA MAHARANI PELENGKAP WANITA 💞 Jamu sesuai utk 3 generasi, Anak dara, Mak dara dan nenek pun boleh ambik..kan bagus tu. Lagi jimat.. Anak dara n mak dara wajib ambik.. Kelebihan Herba Maharani @ Susuk Moden ni untuk kita perempuan khususnya. Kelebihan H...
Add a comment...

Post has attachment
**
Hari ni KF nak share sikit tentang pad bio seleza.. Guna  # BioSeleza  untuk hilangkan keputihan tetapi... ☀ badan bertenaga ketika haid ☀ buat kerja pun lancar ☀ rasa happy selalu,takde lagi bad mood ☀ senggugut pun dah takde Guna #BioSeleza sbg pelapik di...
Add a comment...

Post has attachment
Budapest, Hungary..with OMG
Seperti yang dijanjikan, kali ni akak nak update gambar trip Europe bersama syarikat yang memang best sangat..kita ikuti trip kali ni dengan view gambar gambar yg di ambil di sana. Dari KLIA pun dah havoc gilerr especially our team OMG.. Pada 12 Jan 2015 ma...
Add a comment...

Post has attachment
Bio Seleza - Feminine Pad
Assalam guys.. Kali ni akak nk cerita pasal pad pulak. Dengar macam..paddd? Kenapa pulak kuar benda ni? Haa ni nk storykelebihan pad ni compared dengan yang kat luar atau jenama biasa.. Sejarahnya Mak kita, nenek kita dolu dolu tak guna pad bila datang bula...
Add a comment...

Post has attachment
Budapest, Hungary..with OMG
Seperti yang dijanjikan, kali ni akak nak update gambar trip Europe bersama syarikat yang memang best sangat..kita ikuti trip kali ni dengan view gambar gambar yg di ambil di sana. Dari KLIA pun dah havoc gilerr especially our team OMG.. Pada 12 Jan 2015 ma...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded