Profile cover photo
Profile photo
Rosniyati othman
18 followers -
A room hung with pictures is a room hung with thought!
A room hung with pictures is a room hung with thought!

18 followers
About
Posts

Post has attachment
Antenatal Check up and delivery cost di Kelana Jaya Medical Centre (KJMC)
salam pagi selasa semua...apa khabar? hari ini tergerak nak tulis mengenai antenatal check up and delivery cost. Bukan apa, mesti ramai ibu-ibu mengandung disana mencari-cari hospital yang terbaik untuk deliver. betul tak? The most debating part is samada n...
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Ikan Salmon dan Mushroom Sauce
after check up with Dr Fatima Najla on last monday, tiba-tiba my dinner yesterday inspire by her advice...what is her advise? to watch on my diet and cut down the carbohydrate intake supaya baby tak besar sangat and senang nak teran masa bersalin nanti...ha...
Add a comment...

Post has attachment
cyber crime
di zaman teknologi yang canggih dengan serba serbi dihujung jari ni dunia sebenarnya semakin menakutkan...kenapa? jenayah semakin berleluasa...this morning while driving terdengar didalam radio melaporkan yang Malaysia adalah Negara ke 6 didunia yang senang...
Add a comment...

Post has attachment
Posisi tidur terbaik bagi ibu hamil
my pregnancy is already 30 weeks...another 10 more weeks to go to see the beautiful baby that I am carrying right now...sangat tidak sabar and at the same time sangat menakutkan...kenapa takut?? takut nak bersalin la!!!hahah...     this past few weeks ni..b...
Add a comment...

Post has attachment
resipi ayam masak percik berkuahreai
Resipi ni terjadi waktu lunch hour last friday la.. macam biasa rose pergi stall makcik tu purposely to eat ayam masak percik dia..and seriously memang awesome!! Tapi makcik tak nak kongsi resipi..maklumla..org berniaga..takut saya berniaga jugak kot...hehe...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
worldless wednesday
Let's picture do the talking! ! Happy wednesday and happy working. .
Add a comment...

Post has attachment
resipi mac and cheese
  selamat pagi and salam selasa...     semenjak mengandung ni memang tekak rasa selalu lain macam. tak lalu makan tu tak perlu cakap la ..sampai dah masuk 7 bulan mengandung ni pun selera makan masih tak pick up lagi. to make thing worse, berat badan saya m...
Add a comment...

Post has attachment
Comeback!!!
Salam semua!!!     setelah sekian lama menghilangkan diri sehingga ada yang bertanya, adakah saya tidak menulis blog lagi?? akhirnya I decided to start writing again...maaf kawan-kawan...bukan niat untuk menyepi diri...tapi dikala morning sickness yang mela...
Add a comment...

Post has attachment
review carel cookies - choco classic
Asyik review buku jer..hari ni saya tukar angin nak review biscuit pulak boleh? Layankan ajer...ok...this cookie from my colleague yang Sangat talented. Buat pelamin boleh, buat majlis aqiqah boleh, event planner,  gubah bunga and now he even venture to foo...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded