Profile cover photo
Profile photo
megat eyrulez
108 followers
108 followers
About
Posts

Post has attachment
Clash of Lords 2
Clash of Lords 2
play.google.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
SI MANIS PAVLOVA
Sebenarnye dah lame duk google  resepi pavlova  ni, tapi semalam baru rase nak buat. Ni pun  2 kali buat  baru jadi. _” Tapi jadi tak jadi sangat la. Boleeee laaa~~~ Pavlova ni antara  dessert  yang tengah in la sekarang, selain  macarons  tu. Pavlova   i...
SI MANIS PAVLOVA
SI MANIS PAVLOVA
megat92eyrulez.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nak Tulis Apa Eh??
ASSALAMMUALAIKUM... semoga semuanya sihat dan selamat hendaknya... Firstly, ME nak ucap salam takziah kepada keluarga mendiang KARPAL SIGH... kerana dia, ME dapat siapkan kerja kursus di zaman sekolah dulu.. ME pilih dia sebagai tokoh yang ME kagumi dan san...
Add a comment...

Post has attachment
Aku Doktor Peribadi Hatimu! 07
 “Shaza, boleh aku masuk?” Maziana mengetuk pintu bilik Shaza.
Nada suaranya diperlahankan, agar tidak menganggu tidur Shadrina. “Maz, kejap. Aku yang akan keluar, aku tak nak ganggu tidur
Shadrina,” ucap Shaza lemah. Maziana dapat mengesan perubahan suara ...
Add a comment...

Post has attachment
FIKIRKAN DILUAR KOTAK
Kenyataan media isu Memali – Musa Hitam Pada jam 9 malam 27 Mac 2014, saya bersama Naib Presiden PAS, Datuk Husam Musa adalah dua ahli panel dalam Majlis Diskusi anjuran kerajaan negeri Kelantan bertemakan “Politik Malaysia: Dahulu dan Sekarang”. Profesor A...
FIKIRKAN DILUAR KOTAK
FIKIRKAN DILUAR KOTAK
megat92eyrulez.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
What You Think?
hye guys... we meet again... actually,  ME want ask you guys bout ADM... from your view, who you think is actually tha main character, in ADM?? CAN YOU GIVE ME YOUR OPINION??? ME need to know, and ME also want you prepare you best explaination.... ME really...
Add a comment...

Post has attachment
**
http://www.fizgraphic.com/p/freebies.html pada mereka yang sukakan doodle2 yang comel... dan sopan santun.. boleh la klik kat link yang ME bagi tu.. memang comel sangat... hehehe...
Add a comment...

Post has attachment
terpanggil untuk berkongsi
Assalamualaikum,, Aku terbaca satu petikan dari fb >>  usah bersedih Semua post2 die best2.. Then, aku terbukak lah one of the post fb  page  ni and aku bace dgn focus dan kusyuk.. Title diaaa..   SEMBUNYIKAN WAJAH MU WAHAI MUSLIMAH SEJATI .. Kadangkala, ti...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded