Profile cover photo
Profile photo
Randy Eichhorn
125 followers
125 followers
About
Posts

Post has attachment
Huis zoekt nieuwe bewoner. Liefst iemand met die ook jarenlang van deze fijne plek weet te genieten. Rokend of niet-rokend maakt eigenlijk niet uit. Zelfs als je van je vrouw niet mag roken, geen probleem er is een ruim, zonnig balkon. Jong of oud, ook geen voorkeur, want er is een lift. Misschien een fijne locatie voor medewerkers van Florence of Cardia, dan is reistijd geen enkel probleem. Elke zaterdag waan je je even in Parijs, waar men dan om je heen Nederlands spreekt op de gezellige markt. En voor diegene die nog naar een kerk gaan, ik weet het een niche, is de geweldige H. Bonifatiusparochie Rijswijk (en kerk) is op loopafstand zelfs met een rollator. Scholen te over zoals de Mariaschool100jaar en natuurlijk niet te vergeten de kinderboerderij Kinderboerderij Het Akkertje - Middin. In het complex heerst een fijne sfeer en er wonen zowel ouderen (65+) als jongeren (28+), deels met Facebook (op verzoek) en door de actieve en betrokken VVE is het altijd netjes schoon, opgeruimd. Extraatje is zeker dat je elke vrijdag je vuilnis voor de deur kunt plaatsen en dat deze in de schoonmaakronde wordt opgehaald, altijd handig na een iets te gezellige donderdagavond borrel in Oud-Rijswijk of aan de Bierkade in Den Haag op slechts 12 minuten fietsen of een paar haltes met lijn 17 die vlakbij stopt. Al met al heb ik hier (en verderop in de straat) meer dan 20 jaar fantastisch gewoond en is het tijd om gezinsvriendelijkere omgeving op te zoeken. Lieve mensen, delen is vermenigvuldigen en sommige mooie dingen moet je andere mensen niet onthouden. Dus als je een excuus zoekt om eindelijk dat gare Brabant, het zilte Zeeland of het verre Oosten te ontvluchten en dichterbij de mooiste stad ter wereld te wonen, dit is de kans van je leven! Grijp 'm!!!
Add a comment...

Post has attachment
In 30 minuten praat Randy Eichhorn, consultant bij Berenschot, u bij op het informatiebeveiliging bij woningcorporaties en wat zij kunnen leren/meenemen uit de publieke sector. 

Voor woningcorporaties geldt dat zij steeds afhankelijker zijn van een integere en beschikbare informatievoorziening. Die afhankelijkheid brengt ook risico’s met zich mee. Denk daarbij aan het per ongeluk lekken van gegevens van huurders of het gerichte aanvallen op de IT infrastructuur die kunnen leiden tot (tijdelijke) discontinuïteit. Imagoschade  en/of financiële schade zijn daar zonder meer denkbaar.
Steeds transacties en contacten met huurders, bedrijven en anderen betrokkenen zijn digitaal. Dit zorgt ook voor een andere manier van kijken naar informatie en met name informatiebeveiliging. Met de introductie van BIC in april 2016 neemt de sector hierin belangrijke stappen.
 
Niet alleen sector specifieke ontwikkelingen zoals de eerder genoemde BIC juist ook diverse nationale en internationale wetgeving, meldplicht en reglementen zorgen voor de noodzaak dat de informatiebeveiliging en privacy binnen de corporaties op orde moeten zijn.  Met de komst van de meldplicht datalekken en in de nabije toekomst de Europese privacyverordening worden in de nabije toekomst ook aanzienlijke financiële risico’s gelopen.
100% veiligheid bestaat niet, Berenschot gelooft wel in een risicogestuurde aanpak.
Het inregelen van een goede informatiebeveiliging is echter geen sinecure.  Niet zozeer omdat een technische implementatie daarvan complex en kostbaar kan zijn. Maar meer doordat een gehele organisatie zich bewust moet worden van haar verantwoordelijkheid daarbij. Het is dan ook de kunst om daar te starten waar de impact van  risico’s het grootst is en hier gezamenlijk snel resultaten te bereiken.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded